Foto: WARNER BROS TV - Album / Album / Profimedia

Kako je ranije najavljivano, nova, specijalna epizoda kultnog sitkoma "Prijatelji" biće objavljena ove godine na striming platformi "HBO Max". Iako zvaničan datum još uvek nije potvrđen, fanovi već mesecima unazad "lude" zbog ponovnog ujedinjenja Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lize Kudrou, Meta Leblanka, Metjua Perija i Dejvida Švimera.

Kako je ranije najavljivano, nova, specijalna epizoda kultnog sitkoma „Prijatelji“ biće objavljena ove godine na striming platformi „HBO Max“. Iako zvaničan datum još uvek nije potvrđen, fanovi već mesecima unazad „lude“ zbog ponovnog ujedinjenja Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lize Kudrou, Meta Leblanka, Metjua Perija i Dejvida Švimera.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, prisećajući se starih epizoda serija, producenti i scenaristi umeli su da iznenade svoju publiku malim ulogama velikih zvezda, koji su bili samo epizodni likovi u ovim legendardnim avanturama pomenutih glumaca. Od Džulije Roberts i Breda Pita, pa do Vinone Rajder i Šona Pena – ove zvezde „prošetale su“ sitkomom.

Džulija Roberts
Džulija Roberts se pojavila u jednoj epizodi 2. sezone Prijatelja u ulozi Čendlerove školske drugarice Suzi Mos, koja je iskoristila ponovni susret sa njim da mu se osveti zbog ismevanja u školi.

Bred Pit
Bred Pit je u 8. sezoni serije tumačio Vila Kolbera, bivšeg školskog druga Monike i Rejčel. On je inače mrzeo Rejčel jer ga je ona zadirkivala u školi.

Hju Lori
Pre nego što je postao doktor Haus, Hju Lori se predstavio američkoj publici ulogom gospodina koji je sedeo pored Rejčel u avionu na njenom putu u London.

Ris Viterspun
Ris Viderspun je u 6. sezoni serije tumačila Džil, razmaženu sestru Rejčel, koja ništa ne radi u životu i živi na račun njihovih roditelja.

Geri Oldman
Verovali ili ne, čak je i Oskarovac Geri Oldman gostovao u Prijateljima. On je u dve epizode 7. sezone igrao Džoijevog kolegu, glumca Ričarda Krozbija.

Vinona Rajder
U 7. sezoni serije, Vinona Rajder je glumila Melisu, Rejčelinu prijateljicu sa koledža.

Šon Pen
Šon Pen se pojavio u dve epizode 8. sezone serije. On je glumio Erika, verenika Fibine zle sestre bliznakinje, Ursule.

Čarli Šin
Čarli Šin je u 2. sezoni Prijatelja igrao Rajana, Fibinog bivšeg momka i člana ratne mornarice koji je došao da je poseti baš u trenutku kada je ona dobila male boginje.

Dakota Fening
Dakota Fening je u 10. sezoni serije tumačila Mekenzi, devojčicu koja živi u kući u predgrađu, koju Monika i Čendler žele da kupe.

Bruk Šilds
Bruk Šilds u 2. sezoni serije tumači devojku koja je opsednuta doktorom Drejkom Ramoreom, likom koga ja Džoi tumačio u sapunici.

„Prijatelji“ su emitovani od 1994. do 2004. godine i postali su jedan od omiljenih sitkoma svih vremena. Kako navodi „BBC“, „HBO Max“ je osigurao prava serije za 425 miliona dolara. Glumci će učestvovati i u produkciji epizode, a svaki od njih prema treba da dobije 2,5 miliona dolara za tu ulogu, prenosi „Varajeti“ magazin.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.