Glumčevi klipovi broje milione: Vasić jači od pola estrade

Showbiz 12. okt. 202021:34
Podeli:
Milan Vasic
MIlan Vasić Foto:E-Stock_aleksandar Nalbantjan

Glumac Milan Vasić javnosti je poznat po brojnim pozorišnim, serijskim i filmskim ulogama. Međutim, poslednjih godina Vasić se publici predstavio i u drugačijem svetlu - muzici. Naime, kad god mu se ukaže prilika, Milan se hvata mikrofona i peva, a da mu pevanje ide od ruke dokazuju brojni video klipovi koje objavljuje na društvene mreže i Jutjub. Šta više, njegova emocija i posvećenost pokazuju kao da se profesionalno bavi muzikom, a zapravo mu je to hobi, najčešće u svojoj dnevnoj sobi i kafani. 

PROČITAJTE JOŠ

Njegovi video snimci dostigli su milionske preglede na internetu i brojne pozitivne komentare, a neki od njih su i ti da bi trebalo da snimi pesmu, održi nastup i slično. Najviše vremena Milan je pevanju posvetio tokom vanrednog stanja zbog koronavirusa, kada je zatvoren u stanu, ili na livadi sa prijateljima, svakodnevno pevušio, a neke trenutke je ovekovečio snimicima i fotografijama.

Podsetimo, Milan Vasić je nedavno i razgovoru za portal Nova.rs otkrio kada je prepoznao svoj talenat za muziku i zbog čega se nikada profesionalno nije bavio tim zanatom.

„Nisam pevač, ali volim da pevam. Pevam od svoje pete godine (smeh). Kad god smo nešto slavili na Kosovu kod ujaka, strica, tetke i prijatelja uvek se sve završavalo pesmom. Sećam se da sam uzimao onaj balon za vodu pa sam udarao i pevao za pet dinara (smeh). Kasnije sam igrao i pevao u folkloru, ali ništa solo. I moji roditelji vole da puste glas i lepo to zvuči, iako nisu profesionalni pevači. Veseljaci smo po prirodi. Često se viđam s njima i za sve praznike smo zajedno. Kad god se okupimo, pesma je tu. Kada bih se bavio muzikom pevao bih jedino na distanci, da me gosti ne kite parama. Voleo bih da radim i da imam neko svoje veče poput mini koncerta, ali ne bih išao po veseljima. Sigurno bih na tim proslavama imao bolju zaradu, ali meni nije sve u parama“, rekao je svojevremeo glumac za naš portal.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar