Milan Vasić za Nova.rs: Pevao sam na Kosovu za pet dinara

Showbiz 21. jul. 202021:05 > 23:49
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Kad god smo nešto slavili na Kosovu kod ujaka, strica, tetke i prijatelja uvek se sve završavalo pesmom. Sećam se da sam uzimao onaj balon za vodu pa sam udarao i pevao za pet dinara (smeh). Kasnije sam igrao i pevao u folkloru, ali ništa solo", rekao je glumac, kojem pevanje služi kao opuštanje i hobi.

PROČITAJTE JOŠ

Milan Vasić u duši je pravi veseljak. Gde god da ode i čuje taktove muzike, glumac se lati mikrofona i zapeva. Njegovi prijatelji, poznanici i brojni pratioci na društvenim mrežama česti se zafrkavaju s njim da je promašio profesiju i da bi trebalo da se bavi pevanjem. Ko zna, nikad nije kasno za nove poslovne poduhvate bez obzira na to što Vasiću gluma ide od ruke, što je dokazao u predstavama i filmovima. On je tokom vanrednog stanja zbog koronavirusa snimao video klipove za drušvene mreže, u kojima je pustio glas i pevao njegove omiljene pesme, a iste je pogledalo preko 400.000 ljudi.

U razgovoru za portal Nova.rs Milan je ispričao kada je prvi put zapevao i kako je sve to izgledalo.

„Nisam pevač, ali volim da pevam. Pevam od svoje pete godine (smeh). Kad god smo nešto slavili na Kosovu kod ujaka, strica, tetke i prijatelja uvek se sve završavalo pesmom. Sećam se da sam uzimao onaj balon za vodu pa sam udarao i pevao za pet dinara (smeh). Kasnije sam igrao i pevao u folkloru, ali ništa solo. I moji roditelji vole da puste glas i lepo to zvuči, iako nisu profesionalni pevači. Veseljaci smo po prirodi. Često se viđam s njima i za sve praznike smo zajedno. Kad god se okupimo, pesma je tu“, rekao je glumac.

Milan ističe da mu novac ne bi bio prioritet kada bi se aktivno bavio muzikom već bi to radio isključivo iz srca.

„Kada bih se bavio muzikom pevao bih jedino na distanci, da me gosti ne kite parama. Voleo bih da radim i da imam neko svoje veče poput mini koncerta, ali ne bih išao po veseljima. Sigurno bih na tim proslavama imao bolju zaradu, ali meni nije sve u parama“, kazao je glumac.

Vasić kaže da se čuva od koronavirusa i da se viđa samo sa nekoliko svojih prijatelja.

„Masku nosim u autu i gde god treba da se uđe u zatvoreni prostor,. Ja uglavnom izbegavam mesta gde ima puno ljudi i viđam se sa četvoro, petoro svcojih prijatelja. Uglavnom vreme provodimo van grada, idemo na pecanje, jašemo konje“, završava glumac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar