Johnny Dep
Džoni Dep Foto:EPA-EFE/JUAN HERRERO

Holivudski glumac Džoni Dep otkrio je da se suočio sa brojnim poteškoćama i barijerama u karijeri zbog problema sa bivšom suprugom Amber Herd koja ga je ranije optužila za nasilje u porodici.

Pročitajte još:

Dep je otkrio kako ga Holivud tretira nakon svih porodičnih problema i priznao da su se posledice istih odrazile i na njegovu karijeru, te da je i to jedan od razloga zbog kojeg nije poslovno aktivan kao ranije i da su mu ukinute brojne uloge.

Naime, on je promovisao film Minamata (čije je deo snimljen u Srbiji) i rekao da ne postoji datum prikazivanja u SAD i da je film jedino pušten u Velikoj Britaniji.

„I ako ništa, Holivud me bojkotuje… Jedan čovek, jedan glumac u neprijatnoj situaciji, prokteklih godina, ništa novo“ navodno je glumac izjavio o akutelnoj priči, prenosi „TMZ“.

„Trudim se da idem napred koliko mogu, da napravim iskorak i iznesem stvari na videlo“, dodao je Dep.

Podsetimo, Džoni je izgubio sudski proces protiv britanskog tabloida koji je pisao raznorazne priče koje su se ticale njegovog turbulentnog odnosa sa Amber. On je okarakterisan kao „čovek koji bije žene“,  „siledžija“, a sudija je u ovom slučaj presudio u korist tabloida.

Džoni Dep je podneo žalbu na ovu presudu i opet je izgubio, bar što se tiče Velike Britanije. U Americi, on i Amber se međusobno tuže i postoji nekoliko tužbi po tom osnovu, odnosno on je nju tužio za uvredu časti, a zatim i ona njega i tako u krug.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)