Shia LaBeouf
Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

Dve žene su ga optužile za fizičko i psihičko zlostavljanje.

Glumac Šaja Labaf, kojeg je u decembru 2020. godine bivša fevojka FKA Twigs optužila za seksualni nasrtaj i emocionalno zlostavljanje, pomirio se nedavno sa bivšom suprugom sa kojom je sada dobio prvo dete.

Kako je preneo magazin People, Labaf i njegova izabranica Mia Got su od danas roditelji, ali još uvek nije poznat pol deteta.

Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma „Nymphomaniac“ 2012. godine, a 2016. su se venčali. Samo dve godine kasnije objavili su da više nisu zajedno i da će se razvesti.

U međuvremenu, Labaf je neko vreme proveo u vezi sa pevačicom pod imenom FKA Twigs, koja ga je nakon raskida optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje. Ona je u decembru 2020. podnela tužbu protiv glumca, navodeći da joj je pretio da će slupati kola ako ona ne kaže da ga voli. Zatim je zaustavio automobil na obližnjoj pumpi, gde je ona pokušala da pobegne, ali ju je on na silu uterao u nazad automobil.

Tokom isto putovanja, on ju je, prema navodima optužnice, budio usred noći gušeći je.

PROČITAJTE JOŠ

Osim FKA twigs, slične optužbe protiv Šaje iznela je još jedna njegova bivša devojka, Karolin Fo, s kojom je ranije bio u vezi. Ona je navela da ju je poznati glumac u alkoholisanom stanju bacio na krevet i udarao glavom o krevet dok nije počela da krvari.

Glumac je o ovim optužbama govorio u tekstu za Njujork Tajms, navodeći da se kaje zbog svojih postupaka.

„Nisam u položaju da bilo kome kažem kako se osećao zbog mojih postupaka. Nemam izgovor za svoj alkoholizam ili agresivnost, mogu samo da racionalizujem. Zlostavljao sam sve oko sebe, pa i samog sebe godinama. Povređivao sam ljude koji su mi bili najbliži. Nemam ništa drugo da kažem o tome“, napisao je Labaf.

Sve ovo očigledno nije uticalo na odluku njegove bivše supruge da se sa glumcem pomiri i na svet donese njegovo dete.

BONUS VIDEO: Prvi snimci sa mesta nesreće gde je glumac Alek Boldvin ubio koleginicu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)