Shia LaBeouf
Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

Talentovani, ali veoma problematični holivudski glumac Šajl Labaf došao je do prekretnice u svojoj karijeri jer će možda završiti iza rešetaka, ako dobrovoljno ne prihvati da odradi terapiju za kontrolu besa.

Pročitajte još:

I sam glumac je više puta javno govorio da je alkohol glavni krivac za sve nevolje u koje je Šajl upadao tokom prethodnih godina.

Naime, poslednji u nizu problema koje je napravio je ozbiljno naljutio državne organe. Lebaf se posvađao, a zatim i fizički obračunao s čovekom na ulici, a usput mu je i ukrao kapu.

Sud mu je odredio pohađanja terapije za kontrolu besa jednom nedeljno te program odvikavanja od alkohola. Mora se kloniti nasilja, predati policiji sve oružje koje i ako ima, a dobio je i zabranu prilaska žrtvi, piše „LA Times“.

Nisu to jedine žrtve glumca. Nedavno su 34-godišnjega glumca u javnosti prozvale britanska pevačica FKA Twigs, koja je podnela tužbu protiv glumca u kojoj ga tereti za telesno i emocionalno zlostavljanje tokom njihove jednogodišnje veze.

Vest je, dakako, postala goruća tema u Holivudu i na svetskoj muzičkoj sceni, ali na tome nije stalo. Pop zvezda Sia ispričala je svoje iskustvo s problematičnim glumcem, a kolegicu sa scene je pohvalila za hrabar javni istup.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.