Glumac Ammar Mešić: Vozim se autobusom, ne bih dao pare za taksi ni u ludilu

Showbiz 28. okt. 202110:39
Podeli:
Ammar Mesić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Glumac Ammar Mešić, kojeg je domaća javnost upoznala kao Strahinju iz serije "Igra sudbine", kaže da je od prvog honorara iz serije vratio dugove, te dodaje da ni u ludilu ne bi novac trošio na taksi već da se vozi gradskim prevozom.

„Vozim se autobusom, ne bih dao pare za taksi ni u ludilu“, rekao je Ammar za „Kurir“.

On je dodao da mu fanovi često prilaze u prevozu, slikaju se sa njim i traže autogram. Glumac je naveo i da retko odlazi u noćni provod, kao i da je maksimalno posvećen svom psihičkom i fizičkom zdravlju.

PROČITAJTE JOŠ

„Dosta radim na sebi i fizički i psihički. Sve to kada se spoji, i kada uveče dođem kući, budem zadovoljan što svoj život živim na stabilnim nogama i što je usklađen sa mozgom i dušom“, ispričao je on.

„Od prvog honorara sam vratio dugove koje sam imao, a ostalo sam podelio roditeljima i braći, ništa posebno nisam sebi kupio, osim frižidera koji sam igrom slučaja kupio tik pred početak vanrednog stanja, i ispostavilo se da je to dobra investicija jer bih umro od gladi da nisam imao veći frižider. Ne patim za skupim stvarima, telefonima i automobilima, štedim i čuvam, znam da ova situacija neće trajati zauvek“, rekao je glumac.

On je ranije u intervjuu za Nova.rs istakao da dok su mediji i javnost mislili da postaje holivudska zvezda jer se našao u jednoj epizodi serije „Igra prestola“, zapravo je živeo u stanu od 120 evra i jedva krpio kraj s krajem.

„Mislim zapravo da je moj život do „Igre sudbine“ bio kao Loto, gde živite od dobitka do dobitka, ali su dobici tako retki da je u međuvremenu pravo čudo ako ne umrete od gladi. Sećam se da je mnogo vremena prošlo od snimanja „Igre prestola“ i da su se onda mediji opet toga setili. A pare od te serije davno su se potrošile. Novinari zovu, pitaju kako izgleda taj glamurozni holivudski svet, a ja u Mirijevu u stanu od 120 evra razmišljam kako da preživim“, rekao je Ammar ranije za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Milica Milša: Zbog „Igre sudbine“ nemam muža, hoću ga nazad

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.