Džesika Čestejn i Oskar Ajzak Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Džesika Čestejn i Oskar Ajzak promovisali su u Veneciji "Scene iz bračnog života", HBO-ovu miniseriju zasnovanu na švedskoj priči Ingmara Bergmana iz 1973. godine. Dok su pozirali fotografima na crvenom tepihu, uspeli su da naprave filmsku scenu i od tog trenutka svi samo o njima pričaju.

Naime, glumci su pokazali vrlo blizak odnos. Oni su razmenjivali nežnosti, smejali se i uživali dok su pozirali fotografima na crvenom tepihu pred premijeru.

Džesika Čestejn i Oskar Ajzak Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Ne znamo da li je u pitanju gluma ili nesputana privlačnost između kolega, ali ovim scenama niko nije mogao da odoli.

Štaviše, zapalili su društvene mreže.

Da je glumac napravio šmekerski potez pokazuju i nebrojani pozitivni komentari koji su se ređali ispod videa: „Želim da me Oskar Ajzak gleda ovako“, „Oskar Ajzak mi diže pritisak, moram da se saberem“, „Oskar Ajzak zaista dopire do mene. On je stvarno jedini muškarac u Holivudu koji je drugačiji“.

Džesika i Ajzak se godinama poznaju, ali tvrde da im to nije bila olakšavajuća okolnost za ulogu zaljubljenog para.

Džesika je objasnila da serija ispituje rodne uloge u vezama današnjice: pitanje plate, izdržavanja porodice, uloge majke, ženskog odnosa prema seksu i drugih stvari.

Ako je suditi po njihovoj hemiji izvan kamera, serija i njihove uloge obećavaju, jer scenario je dovoljan da bi ova priča bila izvanredna.

U Srbiji su predstavu po istoimenoj priči igrali Miloš Timotijević i Tamara Krcunović, a prikazivana je kako u Beogradu, tako i regionu.

Bonus video:

 

PROČITAJTE JOŠ

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar