Tamara Milanović Foto: Promo/Renne Miskolci

Pevačica Tamara Milanović, javnosti je postala poznata nakon prvog pojavljivanja u nekadašnjem muzičkom takmičenju "X faktor", kada je rasplakala žiri.

Nakon tog neverovatnog iskustva, bila joj je potrebna pauza kako bi se pronašla i shvatila kojim će putem krenuti. Preselila se u Dohu, Katar gde je radila u agenciji za talente, kasnije na raznim projektima i događajima kao organizator, te se i oprobala i u svetu modeliga.

Tamara Milanović Foto: Promo/Renne Miskolci

Pred sam povratak u Srbiju upoznaje nemačkog kompozitora, Marsela Sprunkela što će uskoro prerasti u njihovu saradnju i učestvuje 2019. na Beoviziji sa pesmom „Reči nisu dovoljne“. Konačno, tokom leta iste godine, Tamara potpisuje ugovor za jednu produkciju i tako se vraća svojoj muzičkoj karijeri u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ

Najnovija pesma „Liker“ je nastala pre više od godinu dana. Doživela je nekoliko transformacija da bi producent Predrag Ristić Meta, na kraju, predložio Tamari Milanović – lilliewah da je otpeva. Pesma je prvo napisana u muškom narativu, mnogo pre nego je objavljena.

Tamara Milanović Foto: Promo/Renne Miskolci

Pesma govori o slatkoj osveti i požudi prekrivenoj velovima noći. Gibajuću trep, elektro, pop pesmu prati vrlo atraktivan spot ispunjen prelepim kadrovima grada.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.