Gale pozitivan na koronavirus: Odlaže se koncert grupe Kerber

Showbiz 22. sep. 202112:34 > 12:35
Podeli:
Beer fest, Bir fest, drugo veče
Goran Šepa Gale Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Grupa "Kerber", jedan od najpoznatijih rok sastava u Srbiji, odlaže svoj koncert prvobitno najavljen za 23. septembar u Nišu ove godine. Razlog tome je taj što je Goran Šepa Gale pozitivan na koronavirus, što je i potvrdio za Nova.rs.

„Pozitivan sam na koronavirus. Sve smo rasprodali, planirali smo veliki koncert i iznađenje za publiku, ali, nažalost, sada mora da bude odloženo“, rekao je Gale za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Gale u razgovoru za naš portal kaže da će morati da bude u izolaciji narednih petnaest dana, a da nije siguran kada će koncert biti održan. Najizvesnije je, govori, u decembru.

„Nervozan sam, ne znam kako se osećam, ne osećam tegobe, nemam temperaturu, nemam ništa od toga, ali sam malaksao“, govori Gale, koji je već bio pozitivan na koronavirus. „Ipak sam virus preležao jedno 15 dana, ali ponovnim testiranjem sam i dalje pozitivan“, rekao je on.

Uz Galeta „Kerber“ danas čine gitarista Tomislav Nikolić i klavijaturista Branislav Božinović. Ova trojica momaka su osnovala „Kerber“ 1981. godine koja proizilazi iz grupe „Top“. Dve godine kasnije osvajaju publiku na Omladinskom festivalu u Subotici, pesmom „Mezimac“, a potom snimaju album „Nebo je malo za sve“, a 1985. godine „Ratnne igre“. Snimili su šest albuma, a 2009. godine PGP RTS snima Kerberova sabrana dela.

BONUS VIDEO: Bojana Vunturišević na Prajdu 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar