Beer fest, Bir fest, drugo veče
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Rok grupa "Kerber" dočekana je urlicima i aplauzima druge večeri ovogodišnjeg Beer Festa.

Već uz prve taktove čuveni sastav je publiku podigao na noge i počeo da ređa hitove koji godinama prate njihovu karijeru.

Gale je pozdravio prisutne, a potom se posvetio samo pesmama i svirci.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Prema rečima organizatora, dosta stranaca bilo je zainteresovano za ovaj koncert, a ekipa Nova.rs proćaskala je s omladinom iz publike.

„Obožavamo Kerbere. Pratimo ih u stopu i oduševljeni smo što su večeras u Beogradu“, rekao je jedan ljubavni par, da bi slične reči ponovila i jedna gospođa:

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Čekam ‘Ratne igre’. Živim njihovu muziku, najlepše stvari dešavale su mi se uz te pesme. Doživljavam ih na poseban i emotivan način, uz njih plačem i smejem se“.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Podsetimo, svaki posetilac dužan je da na ulazu pokaže papir da je vakcinisan ili dokaz da je negativan na koronavirus. Punkt za testiranje u blizini održavanja festivala nalazi se na parkingu iza Tržnog centra Ušće po ceni od 490 dinara. Festival je organizovao mogućnost testiranja u svim AQUALAB laboratorijama u Beogradu i širom Srbije i obezbedio cenu za brzi antigenski test od 490 dinara.

Pogledajte galeriju:

Večeras sve ljubitelje dobre muzike očekuje odličan muzički program popularnih bendova. Pored grupe Kerber koja je oduševila prisutne, nastupali su Marchelo, Moreuz i Atheist rap, a s nestrpljenjem se očekuju se i Orthdox Celts, Balkanika i Repetiror.

BONUS VIDEO: Atheist Rap na Beer Festu

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)