Gagi Jovanović: Maštam o svetu punom ljubavi

Showbiz 03. maj. 202009:00
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Glumac Dragan Jovanović vreme u izolaciji provodi sa suprugom Brankom Pujić, a sada je otkrio koliko je mašta prisutna u njegovom životu tokom karantina.

„Mašta je moja rođena sestra, bez nje sam niko i ništa. Ja živim od mašte! Ona je na sreću još uvek tu, a mašta čini svašta. Može razna čarobnjaštva da radi, to je moja uzdanica. Maštam o tome nečemu što može da bude reč na papiru, neki dobar film, to su neke stvari koje do sada nisam uspeo sam da organizujem, to su mi maštarije što se posla tiče. Što se tiče života, maštam o svetu punom ljubavi, radosti i jednakosti“, rekao je glumac za Blic.

Gagi je priznao da je odavno pronašao svoj mir, te da već dugo nema velikih ambicija kada su uloge u pitanju, već isključivo glumi za svoju dušu.

PROČITAJTE JOŠ

„Volim mir i u biti jesam povučena osoba, ali uvek kažem ono što mislim. Znam da to nije mudro, ali ja drugačije ne umem. Sloboda je tekovina koju sam odavno stekao i čuvam je ljubomorno.U Srbiji se danas snima preko 20 serija. Da li birate projekte i uloge ili biste glumili po svaku cenu? Odavno nemam velikih ambicija i ne trčim za ulogama. Danas gledam da glumim za svoju dušu i sa nekim dobrim, vrednim i talentovanim ljudima“, objasnio je Jovanović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar