Gagi i Branka slave 28 godina braka: Znao da će mu biti žena

Showbiz 16. maj. 202018:30
Podeli:
Foto: E-Stock/Milos Rafailovic

Glumački par Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović obeležava danas 28. godišnjicu braka. Glumac je odmah, čim ju je prvi put ugledao, zanao da će da se oženi njom, a to joj je čak i rekao.

Branka je u vreme kada su se upoznali imala dečka, pa se sa Gagijem u početku samo družila, jer joj je bio veoma zabavan. Međutim, prvi zajednički projekat presudio je da se rodi i ljubav između njih.

Tri godine nakon serije „Najbolji“ u kojoj su zajedno igrali i započeli svoju romansu, venčali su se, a danas imaju ćerku Anđelu, koja je krenula njihovim stopama i takođe je glumica.

PROČITAJTE JOŠ

„Anđela je tatina ćera, hrabra, iskrena i talentovana. Nažalost, nasledila je i moj karakter te primećujem da je dosta svojeglava. Branka i ona su drugarice, dok sam ja roditelj obema“, rekao je Gagi u intervjuu za „Stori“ u kome se osvrnuo i na svoj odnos sa suprugom:

„Ona je moj smisao života i neko ko ima ljubavi za sve. Skromna je i vrlo sam srećan što sam sve njene želje uspeo da ostvarim. Od samog početka za nju me vezuju ljubav i veliko poštovanje. Nikada nismo dozvolili da se između nas ispreči karijera ili nešto materijalno i uvek kažemo šta mislimo, što je, uveren sam, najbolji način da odnos među parnerima bude dobar. Ponekad se ponašamo kao deca, ali s obzirom na to da se igramo ceo život, imamo pravo da budemo takvi“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.