Foto: EPA/DAN HIMBRECHTS

Nakon što je Lejdi Gaga nedavno najavila da njen šesti studijski album "Chromatica" stiže 10. aprila ove godine, inostrani mediji ne prestaju da spekulišu o mogućim kolaboracijama i potencijalnim hitovima.

Ove spekulacije razjašnjava i Rajan Teder, frontment popularnog benda „One Republic“, koji je u nedavnom intervjuu potvrdio da je sa kantautorkom radio na novim pesmama.

PROČITAJTE JOŠ

„Radio sam sa Gagom na nekoliko pesama. Bio sam jedan od producenata. Imao sam i tu sreću da mi je pustila još nekoliko pesama koje su već bile gotove i mogu vam reći, ovo je najbolji pop album koji će izaći tokom godine. Ovaj album je definitivno nešto što morate preslušati, a kada ugleda svetlost dana, svi ćete shvatiti zašto“, izjavio je on za američke medije.

Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Nedavno se pojavila i vest da će pevačica Ariana Grande i bend „Blackpink“ takođe imati kolaboraciju sa Gagom na novom albumu, ali sem lajkova i komentara koje su pomenuti ljudi razmenili na Instagramu, ništa nije zvanično potvrđeno.

„Chromatika je moj ugao gledanja na svet. Shvatila sam vremenom da mogu da posmatram život oko sebe onako kako želim, poštujući sva ljudska bića i sve spektre života. Nije kao da ranije nisam razmišljala tako, samo sam ovoga puta shvatila da tako oduvek razmišljam i tu se rodila ideja za novi album. Ne želim da ulepšavam stvarnost, samo želim da je posmatram iz ugla koji je meni prihvatljiv”, izjavila je Gaga prošle nedelje u intervjuu za “Beats 1”