Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Pop zvezda Lejdi Gaga nedavno je najavila da objavljuje svoj novi album, a prema navodima američkih medija, na njemu će se naći kolaboracije sa pevačicom Arijanom Grande i korejskim bendom "Blackpink".

Naime, Lejdi Gaga je na društvenim mrežama najavila da da njen novi album „Chromatica“ izlazi 10. aprila ove godine, a strani mediji sada izveštavaju o tome da je zvezda snimila pesme i sa Arijanom Grade i devojačkom grupom „Blackpink“.

Foto: Profimedia.rs

Prema njihovim navodima, pesma će biti plesna, a izvor objašnjava da je to pravi „pop banger“, odnosno „snažna pop numera uz koju može da se pleše“.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica je svoj album već opisala kao „slavlje muzike“ koje je puno plesnih hitova.

“Chromatika je moj ugao gledanja na svet. Shvatila sam vremenom da mogu da posmatram život oko sebe onako kako želim, poštujući sva ljudska bića i sve spektre života. Nije kao da ranije nisam razmišljala tako, samo sam ovoga puta shvatila da tako oduvek razmišljam i tu se rodila ideja za novi album. Ne želim da ulepšavam stvarnost, samo želim da je posmatram iz ugla koji je meni prihvatljiv”, izjavila je Gaga u intervjuu za “Beats 1”.