Članice popularne grupe odgovorile su na optužbe Olivere Balašević pred kamerama našeg portala.

Posle smrti Đorđa Balaševića, njegovo delo nasledila je porodica, supruga Olivera i deca, koja je, navodno, zabranila javno izvođenje pesama legendarnog novosadskog kantautora bez saglasnosti nosioca autorskih prava i uz novčanu nadoknadu.

PROČITAJTE JOŠ:

Tim povodom Đoletova ćerka Jelena uputila je otvoreno pismo na svojoj Fejsbuk stranici.

„Godinu dana slušam izmišljotine o svojoj porodici. Predvidivo i očekivano, jer ‘da sam blizu, ne bi im se dalo’. Ne očekujem od ljudi previše, na svoju sreću, pa tako nisam iznenađena što se nije javila nijedna članica grupe Frajle da javno kaže da privremeni nestanak njihovog famoznog kanala nema apsolutno niti može da ima veze sa mnom, ili bilo kim od nas. To je bila neka njihova poslovna ili privatna odluka… Ili poslovno-privatna… Kako god, njihova…“, piše Beba Balašević u svom obraćanju pa dodala:

„Očekujem da u narednim danima grupa Frajle javno demantuje da smo im mi ikada išta branili. Jer, malo je sad već dosta iživljavanja. Pa da krenemo redom“, završila je ona.

Međutim, devojke iz grupe za Nova.rs kažu da je u pitanju nesporazum.

„Pravo da vam kažem, mislim da je puno priče bilo oko jedne jednostavne situacije. Mi smo jako veliki ljubitelji Đoletove muzike i zato je i napisana pesma ‘Panonskom mornaru’. Pisalo se da je ta pesma uklonjena i da je porodica kriva. Što se nas tiče, mi Đoletovu muziku jako volimo a porodicu poštujemo“, rekle su one, a u videu iznad teksta možete pogledati šta su nam još otkrile.

BONUS VIDEO: Vesna Dedić o novom romanu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.