Foto: Youtube/Instagram

Estetska ili plastična hirurgija više nije tabu tema. Mnoge domaće javne ličnosti odavno ne kriju da su se podvrgle određenim hirurškim zahvatima. Ipak, i dan-danas na društvenim mrežama je pregršt šala i pošalica na račun izgleda javnih ličnosti pre i posle "plastičara". Emina Jahović jedna je od pevačica koje su usluge estetskog hirurga i te kako koristile, bar ako je suditi po njenim fotografijama na početku karijere i sada, pošto o estetskim zahvatima gotovo da nikad javno ne govori.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, ne može se osporiti da Emina Jahović važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni. Njen fizički izgled se znatno promenio tokom godina, zbog čega su se mnogi pitali šta je ona to sve hirurški izmenila na sebi.

Međutim, za razliku od nekih njenih koleginica, pevačicine korekcije na licu deluju prirodno, simetrično i skladno.

Foto: Instagram/tvoje_lice_zvuci_poznato

Jahović gotovo nikada ne govori javno na ovu temu iako je očigledno da za svoju spoljašnjost osim genetici, zdravom načinu života, koji propagira, i napornim treninizima, takođe može da zahvali i hirurgu koji se bavio njenim izgledom.

Da ne postoje Eminine fotografije iz mlađih dana, mnogi ne bi mogli ni da pretpostave da pevačica nije u potpunosti “prirodna”. Iako joj se na teret stavljaju razni zahvati, Jahovićeva je, kad je reč o ovim intervencijama, do sada, priznala samo da je operisala nos:

“Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari koje niste znali. U životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju, osim operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvek razvijale pa sam morala da sačekam, pa sam to učinila u 21. godini”, napisala je ona svojevremeno na Tviteru, te dodala:

Foto: Ivan Dinić/Nova S

“Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najlepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne, moram da kažem nažalost, majka priroda na meni nije štedela”, napisala je pre nekoliko godina Emina na svom Tviter nalogu.

Foto:YAEMINA BEAUTY

Ipak, koliko je Emina bila iskrena u svojoj objavi na društvenim mrežama, procenite sami.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)