FOTO Prva objava supruge dr Colića nakon njegove smrti

Showbiz 26. sep. 202122:08 > 22:24
Podeli:
Angelina Atlagić i Miodrag Colić Foto: Printscreen/YouTube/RTS, Goran Srdanov

Angelina Atlagić, cenjena srpska umetnica i kostimografkinja, objavila je fotografiju na kojoj sedi sa suprugom, doktorom Miodragom Colićem na Šri Lanki, gde je par boravio na jednom od svojih mnogobrojnih putovanja.

Pročitajte još:

Angelina i Miodrag bili su strastveni putnici, a zajedno su posećivali najneobičnije i najudaljenije tačke Zemljine kugle, što je njen suprug redovno beležio u formi video zapisa. Obišli su sve zemlje članice Ujedinjenih nacija, ali na žalost, Miodrag neće ostvariti svoj san – da obiđe svaku zemlju na planeti.

„Poslednjih godina često je bila moj saputnik, mada joj to nije uvek lako padalo. Posle teških i zahtevnih predstava bio joj je potreban pravi odmor, a to ova moja putovanja često nisu bila. Puno je tu bilo dugih, iscrpljujućih prekookeanskih letova u trajanju od po trideset sati, presedanja po raznim aerodromima, sletanja na poljane bez piste i rizičnih letova malim avionima za samo dva putnika kroz olujne oblake, borba sa malaričnim komarcima, sedenja na krateru aktivnog vulkana, jahanje po afričkim zabitima, pa i deportacija koju smo doživeli u Svazilendu, jer nismo imali vizu“, otkrio je Miodrag u intervjuu za „Helo magazin“, a Angelina je tom prilikom dodala:

Posted by Angelina Atlagic on Saturday, September 25, 2021

„Miodrag je uvek pun planova, za njega ne postoji prazan hod, čak ni sada kada je obišao sve zemlje sveta. Često spominje Murmansk, Vladivostok, Kareliju, Foklandska ostrva. Sada sam se već navikla da putujemo na mesta za koja često nisam ni čula da postoje ili sam smatrala da tamo nema šta da se vidi“.

Doktor Colić je preminuo u 64. godini usled dugogodišnjeg neurološkog oboljenja, a njegov brat Milan Colić istakao je da smrt ovog velikog lekara nije bila iznenađenje za bliske ljude.

BONUS VIDEO: Infektivna klinika pacijenti lekari koronavirus

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar