Dr Miodrag Colić, Dr Milan Colić Foto: Printscreen/RTS, N1

Doktor Miodrag Colić preminuo je u 64. godini života i mnoge javne ličnosti uputile su poslednji pozdrav doktoru sa kojim su sarađivale. Ovim povodom oglasio se i njegov brat, specijalista opšte hirurgije Milan Colić.

S obzirom na komentare nakon njegove smrti, Miodrag je bio izuzetno voljen i cenjen, a Milan priznaje da njegov brat zaista jeste bio takav kakvim ga opisuju, piše Blic.

„Šta ja da vam kažem, to je sve tačno. Ja kao njegov brat, prosto nema smisla da vam pričam o njemu. Čak i da nije tako, ja kao brat bih mogao da budem subjektivan. Bolje nekog drugog pitajte. Naravno da je bio takav“, rekao je on.

Foto: Goran Srdanov

Mnogi su bili iznenađeni kad su čuli tužne vesti, a Milan Colić objašnjava kako Miodragova smrt ipak, nije bila iznenađenje za njemu bliske ljude.

„Ko je znao taj je i očekivao. On je imao neurološko oboljenje koje je trajalo prilično dugo, dugi niz godina. Ovo je očekivani završetak jedne duge i teške bolesti“, rekao je Colić za „Blic“, a onda otkrio kako se supruga i deca njegovog brata nose sa ovom situacijom.

“ Supruga i deca su koliko mogu pribrani u takvoj situaciji. Šta se može, stvari ne mogu da se promene“, rekao je doktor Milan Colić.

Prof. dr Miodrag Colić je bio je svetski priznat specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Bio je vrhunski stručnjak sa preko 30 godina iskustva.

„Svojim naučnim i stručnim iskustvom dao je veliki doprinos prepoznavanju ugledu našeg udruženja i profesije. Dugo godina je dostojno predstavljao srpsku plastičnu hirurgiju u svetu. Sa ponosom ćemo čuvati uspomenu na njega“, napisali su članovi ISAPS-a ( Međunarodnog udruženja estetskih hirurga ) u saopštenju.

BONUS VIDEO: Dr Dragan Delić: Izgubili smo ceo grad zbog korone

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar