Fanovi Dragane Mirković tetoviraju njen lik i reči pesama

Showbiz 22. jul. 202022:49 > 00:00
Podeli:
Foto: Instagram/dragana_mirkovic

Folk zevzda, koja je svoj porodični život u Beču skockala do perfekcije, može da se pohvali i time da ima verne fanove koji maltene žive za nju

PROČITAJTE JOŠ

Otkako je pevačica postala aktivna na Instagramu, ljubitelji njene muzike svakodnevno je iznenađuju lepim gestovima, koji su je više puta doveli do suza radosnica. Pored toga što njene pesme slušaju i snimaju u raznim delovima sveta, mnogi od njenog lika prave umetničke crteže, a reči njenih pesama često su ispisane u vidu tetovaža. Međutim, Dragani je najsimpatičnije kada dobila video klipove, na kojima deca od godinu dana „đuskaju“ uz njene hitove. Takve snimke često možemo videti na folkerkinim društvenim mrežama.

S druge strane, i pevačica je posvećena poštovaocima njenog muzičkog rada. U slobodno vreme često fanovima odgovara na poruke i razmenjuje iskustva s njima, a to joj i te kako prija. Ona inače u njenoj kući u Beču ima trofejnu sobu u kojoj čuva nagrade koje je dobijala, kao i za poklone od brojnih ljudi koje čuva. Alal joj vera.

 

 

Dragana je inače već dve nedelje sa suprugom Tonijem Bijelićem na odmoru u Monaku i ne planira u skorije vreme da se vrati u Beč. Pored sunčanja, kupanja i uživanja, folk zvezda se svakog dana provodi sate sa Lepom Brenom, sa kojom se inače privatno druži, ali nemaju prilike da se često viđaju zbog brojnih obaveza.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar