Filip Čukanović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Ovaj skandal svi pamte, a evo i u kom trenutku je svima postao poznat.

Voditelj Filip Čukanović sve je iznenadio kada je objavio da napušta TV „Prva“ gde je poslednjih godina vodio jutarnji program.

PROČITAJTE JOŠ:

On je široj javnosti postao poznat 2014. godine, kada je tokom poplava u Obrenovcu, svakodnevno izveštavao o novostima sa lica mesta.

Karijeru je započeo na „Pinku“ kada je imao samo 16 godina, a par puta do sada je menjao medijske kuće u kojima je radio.

Filip je u prijateljskim odnosima sa Sandrom Mitrović, ćerkom vlasnika Pinka, Željka Mitrovića, a poznato je da ima veliku podršku i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Veliki skandal izbio je upravo kada je Čukanović prešao da vodi jutarnji program na pomenutoj televiziji. Naime, Jovana Joksimović i Srđan Predojević godinama su vodili „Jutro sa Jovanom i Srđanom“, a onda je menadžment odlučio da petkom da prostor Filipu Čukanoviću da vodi tu emisiju.

Jovani i Srđanu se to nije dopalo, ali budući da je menadžment bio zadovoljan rejtingom od dana kada je Čukanović vodio, odlučili su da mu daju šansu, a Predojević i Joksimovićka su dali otkaz.

Filip je danas na Instagramu sve obavestio o tome da napušta „Prvu“, ali nije rekao kakvi su mu dalji planovi.

BONUS VIDEO: Žiri Zvezda Granda o voditelju kojem je izgoreo stan

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.