Eva Ras: Tito me prozvao divljakušom jer sam ga odbila

Showbiz 13. jul. 202019:51
Podeli:
Foto:Zoran Lončarević

"Odbila sam Josipa Broza za seks, pa je me posle toga prozvao divljakušom. Mnoge su odlazile kod njega, pa ništa nisu uradile u životu. Čak i da sam pristala, morala bih nešto da pokvarim, jer ne umem nikome da se prilagođavam", priseća se glumica Eva Ras u razgovoru za Nova.rs kako je odbila doživotnog predsednika SFRJ.

PROČITAJTE JOŠ

Eva Ras krunisala je svoju glumačku karijeru nakon uspeha u filmu „Ljubavni slučaj“, gde je svojim nagim telom osvojila ceo Balkan. Pored toga što je bila nedosanjani san mnogih muškaraca, glumica kaže da je za nju ozbiljno bio zainteresovan i tadašnji predsednik Socijalističke Federacije Republike Jugoslavije, Josip Broz Tito, koga je odbila jer je bila u skladnom braku sa Radomirom Stevićem Rasom.

Eva za portal Nova.rs posle toliko godina otkriva zbog čega nije prihvatila Titov poziv na večeru na Brionima i kakve je posledice trpela zbog toga.

Tito
Foto: SANDEN / AFP / Profimedia

„Imala sam 27 godina kada sam doživela slavu i popularnost. Nema ko me nije zvao. Svet sam zasenila svojim telom u filmu „Ljubavni slučaj“. Kada sam bila na pulskom festivalu, Tito je bio na Brionima. Umesto da je vodio državu, on je gledao moje filmove. Želeo je da me vidi i upozna. Preko njegovih emisara pozvao me je na večeru, a pored toga ko zna šta još. Odbila sam ga iz cuga bez razmišljanja. Tada su iz „Avala filma“ svi skočili na mene jer nisam htela da odem, ali ja se nisam dala. Šta ću ja kod maršala? Mogao je on da večera i bez mene. Mnogo ga je to zabolelo jer sam svašta rekla. Pored mog srećnog braka sa Rasom, šta će meni u životu starac Tito. Nije me zanimalo što je car. Nisam ga lično poznavala i nisam imala šta da tražim kod njega. Nije mi on bio potreban da se zna za mene. Proslavila sam se u filmovima u kojim sam igrala, a da prethodno nisam morala da legnem s njim. Odbila sam Josipa Broza za seks, pa je me posle toga prozvao divljakušom. Mnoge su odlazile kod njega pa ništa nisu uradile u životu. Čak i da sam pristala morala bih nešto da pokvarim, jer ne umem nikome da se prilagođavam“, priseća se Eva jednog perioda svog života.

Glumica ističe da nakon festivala u Kanu dve godine nije zaigrala u seriji ili filmu, te da je sigurna da je za to odgovoran Josip Broz.

Foto:Nemanja Jovanović

„Njemu je proradila sujeta jer je bio odbijen, pa mi je smestio. Hteo je da me skloni. Dve godine nisam imala aganžman jer me nije imao kao svoju ljubavnicu. Kasnije sam nastavila karijeru jer sam se sama snašla“, završava Eva.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar