Foto: EPA/PAUL BUCK

Glumica Eva Mendez jasno je stavila do znanja hejterima da je komentari o godinama ne vređaju, te je se zahvalila na činjenici da je podsećaju da, kako kaže, još uvek traje.

Govoreći za „People na događaju „Create and Cultivate“ u Los Angelesu, Eva je objasnila da je nedavno odgovorila na jedan komentar na Instagramu, gde joj je rečeno da je ostarila, prenosi „TeenStar“.

PROČITAJTE JOŠ

„Bila sam uzbuđena reakcijom, jer ni na koji način ne mislim da je osoba koja je ostavila komentar o tome kako starim bila zlonamerna. Ne mislim da je to bio zlonamerni komentar, ali mislim da je opasniji baš zato što nije bio takav, budući da je u društvu ukorenjeno da je starenje nešto treba čega bi se trebalo da se bojim i sramimo“, izjavila je ona.

Glumica je potom objasnila da bi volela da promeni način na koji se komentarišu životne dobi, te da nema problem sa tim da otvoreno kaže koliko ona ima godina.

„Ako me pitate za moje godine, rado ću vam odgovoriti. Uskoro ću napuniti 46 godina i to me pomalo šokira. Ali ponosna sam na to. Htela sam da se obratim toj osobi, jer sam imala nešto da joj kažem. Osećala sam da moram da joj objasnim da mislim da to nije bilo zlonamerno, a da ona misli da me uvredila“, izjavila je ona i dodala:

„Volela bih to da promenim i da govorim da „imam 46 godina iza sebe“, jer to na španskom zvuči vrlo lepo. Kažemo: „Tengo cuarenta seis anos.“ Postoji mala razlika u značenju, ali je to važno. To je kao da se ne osećam 46 godina staro, već osećam da imam 46 godina iskustva. To me jednostavno čini jakom.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Foto:EPA/DANIEL DEME