Foto: Allan Tannenbaum / Polaris / Profimedia

Dok se ceo svet bori i strahuje od pandemije koronavirusa, holivudska manekenka i glumica Gal Gadot započela je "challenge", odnosno izazov u kome je zamolila neke od svojih poznatih prijatelja da joj se pridruže u pevaju legendardnog hita Džona Lenona "Imagine".

Naime, ona je objavila video u kome je objasnila da je bila inspirisana Italijanima koji sa krovova i terasa zgrada pevaju pesme podrške jedni drugima, te da je zamolila svoje poznate prijatelje da zajedno zapevaju Lenonovu pesmu „Imagine“.

Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

 

Na snimku koji traje tri minuta možemo da vidimo kako pored Gal ovu čuvenu numeru pevuše javne ličnosti, poput Kristen Vig, Džejmija Dornana, Labrinta, Džejmsa Marsdena, Sare Kejt Silverma, Edija Bendžamina, Džimija Felona, Natali Portman, Zoi Kravic, Sije, Linde Karter, Ejmi Adams, Leslija Odoma Džuniora, Pedra Paskala, Krisa O’ Dauda, Don O’ Porter, Vila Ferela, Marka Rafala, Nore Džouns, Ešli Benson, Kaje Gerber, Kare Delevinj, Eni Mumolo i Maje Rudolf.

„U ovom smo zajedno, prevazići ćemo ovo zajedno. Hajde da zamišljamo zajedno i da se borimo za ljubav. Moji prijatelji i ja šaljemo puno ljubavi. Zamišljajmo zajedno“, napisala je glumica ispod videa koji je postavila na svom Instagramu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.