Era Ojdanić Foto:E-Stock

Pevač je otvoreno govorio o svom unuku Nikoli Anđeliću, koji je pre nekoliko dana uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u posredovanju prostitucuje, nakon čega mu je određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Ojdanić je imao samo reči hvale za svog unuka, međutim, kako je rekao, ne može da se zakune da nije kriv. Nisu se ni čuli ni videli nakon hapšenja, a Era ni nema nameru da budu u kontaktu ako se ispostavi da je Nikola kriv.

PROČITAJTE JOŠ:

„Rekao mi je pre mesec, mesec i po dana: ‘Deda, pozdravila te koleginica koja trenira kod mene’, pitam ga koja, on mi kaže da je Kaja, pitao sam ga: ‘Otkud ti znaš Kaju?’, ona je bila sa mnom u ‘Velikom bratu’, zahvalio sam se i uzvratio pozdrave, a on mi je rekao: ‘Kaja i njen menadžer su moji klijenti i dolaze kod mene u teretanu na treninge.  Čak mi je jednom prilikom njen menadžer rekao: Pozdravi dedu, čuo sam o njemu sve najbolje, ako mu treba neka dobra tezga mogu da mu napravim’, rekao sam da se zahvali i da meni ne treba menadžer, da me ljudi znaju, da moj broj znaju svi u svetu. To je sve što sam znao, preneo mi pozdrave od koleginice i poslovnu ponudu za tezgu“, rekao je Era, pa dodao da se neće potpruditi da unuka oslobodi iz zatvora:

„Kauciju? Ne bih dao ni jedan jedini dinar ni za jednog unuka, ni za sina, ni za ćerku,  ni za prijatelja, ako si nešto uradio snosi posledice, da plaćam kauciju ne pada mi na pamet. Da idem na tezgu i da platim kauciju unuka da izvadim iz zatvora, to ne bih uradio, nisam od tih ljudi, ko je šta uradio neka odgovara, kao i ja za sebe. Ako bude kriv nosiće mrlju do kraja života „.

BONUS VIDEO: Mitar Mirić o muzici

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar