Andrija Era Ojdanić Foto: E-Stock/Mirko Rodic

Pevačev unuk Nikola Anđelić priveden je pre nekoliko dana zbog sumnje da se bavio organizacijom podvođenja žena, a Erina ćerka je nedavno imala tešku operaciju.

Era je istakao da je još uvek zatečen ovom informacijom o svom unuku, ali da veruje u naše sudstvo i da se nada da će doneti isprvnu odluku.

PROČITAJTE JOŠ:

„Iznenadilo je i mene i moju porodicu. Momak koji je intelektualac, profesor, trener, prva liga kao čovek. Šta se to dogodilo, nikome od nas nije jasno. Ili mu je neko to izmontirao, sigurno da jeste. Ja verujem u naše tužilaštvo i istragu i delo će da izađe na videlo. On je sada u pritvoru, odredili su mu 30 dana, jer treba da se saslušaju još tri devojke. Dok se one ne saslušaju oni će biti u pritvoru. Ja se nadam da će on da izađe za najviše dve nedelje, kada budu imali svu dokumentaciju“, rekao je pevač.

Zbog cele situacije i skandala oko Erinog unuka, njegova porodica je pod velikim pritiskom, pa pevač kaže da ima veće brige od Nikolinog pritvora.

„Veliki je pritisak medija na mene. Jedva izdržavam, ja sam medijski čovek. Najgore mi je za moju ćerku koja je pre 20 dana operisala žuč, a non stop plače, jer ne može da se pomiri sa tim da se to desilo našem Nikoli. Ona mi je sad problem broj jedan, pa posle Nikola“, ispričao je folker.

BONUS VIDEO: Ljubavnica Miroslava Ilića na suđenju s pevačem: Idem do kraja

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.