Upad u lokal: Napadnuti Emir Lapsus, Memo i zvezde „Granda“

Showbiz 13. apr. 202121:46
Podeli:
Emir Alickovic i Sulejman Memo Haljevac
Emir Aličković i Sulejman Memo Haljevac Foto:Instagram/emirlapsus/Instagram/memohaljevac

okom snimanja emisije u jednom sarajevskom lokalu, nepoznati muškarci iznenada su uleteli unutra i verbalno napali voditelja Sulejmana Mema Haljevca, pevača "Lapsus" benda Emira Aličkovića, pobednika takmičenja "Zvezde Granda" Ibra Bubina i sadašnjeg učesnika pomenutog šou programa Hanada Džehverovića.

PROČITAJTE JOŠ

Na internetu kruži snimak, na kojem se jasno vidi i čuje napad na poznata lica. Naime, voditelj Sulejman Memo Haljevac snimao je svoju emisiju „Đir sa Memom“ u jednoms sarajevskom restoranu, a gosti su mu bili frontmen „Lapsus benda“ Emir Aličković, pobednik desete sezone takmičenja „Zvezde Granda“ Ibro Bubin i istaktnuti takmičar ovogodišnje sezone pomenutog šou programa Hanad Džehverović.

Prema našim saznanjima, oni su sedeli za stolom u lokalu i razgovarali o aktuelnim temama, te je u jednom momentu nekoliko muškaraca uletelo unutra i počelo da psuje Mema. Srećom, nije došlo do većeg incidenta i niko nije povređen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dnevni avaz (@dnevniavaz)

Momci su fino ćaskali. Međutim, jedan dečko koji je ušao u restoran bio je besan kao ris i počeo je da psuje voditelja. Očigledno od ranije ima neki problem s njim, čim mu je ljuto postavljao pitanja „Koga ti zaje.avaš, s kim si radio inrervju i drugo“. Pevači su ostali bez komentara i nisu se mešali, dok je Memo, koji je inače oštar na jeziku, hrabro reagovao i suprotstavljao se rečima. Konobarica je pokušavala da smiri situaciju, da bi na kraju momci koji su upali otišli mirne glave“, rekao je naš izvor, što porveđuje i snimak koji kruži društvenim mrežama.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa akterima priče, ali nisu se javljali na telefon do objave ovog teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar