Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Pop pevačica Lejdi Gaga, pridružila se muzičaru Eltonu Džonu, glumici Melisi Mekartni, voditeljki Elen Dedženeris i drugim javnim ličnostima koje su sinoć zajedno održale humanitarni karantinski koncert, od čijeg su honorara donirali novac za suzbijanje širenja pandemije koronavirusa.

Naime, muzičar Elton Džon sinoć je održao karantinski koncert iz svoje dnevne sobe, kome su se pridružile holivudske zvezde A klase, poput Lejdi Gage, Ališe Kiz, Elen Dedženeris, Melise Mekartni, Maraje Keri, Sema Smita, Bili Ajliš itd.

PROČITAJTE JOŠ

Koncert je održan u saradnji sa „iHeart“ radiom, a emitovan je na američkoj „FOX“ televiziji.

Kako bi održale distancu, zvezde su se pridružile jednočasovnom specijalu iz svojih dnevnih soba, te su putem kamere zajedno sa Eltonom pevale svoje najveće hitove. Svi zajedno su honorar sa koncerta donirali humanitarnim i neprofitnim organizacijama koje se bore za sprečavanje širenja pandemije koronavirusa, a zvezde su takođe apelovale na gledaoce da takođe doniraju novac.

Jedan od direktora Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, takođe se zahvalio pevačici Lejdi Gagi na Tviteru, navodeći da je donirala novac organizaciji.

„Upravo sam završio poziv sa Lejdi Gagom. Želim da joj se zahvalim na kontinuiranoj podršći koju pruža SZO. Rekla je da će pomoći u sprečavanju širenja koronavirusa na svaki mogući način“, napisao je on na Tviteru.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Foto:EPA-EFE/NEIL HALL