Elma Sinanović Jahorina Muzički festival
Elma Sinanović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevačica Elma Sinanović narušila je svoje zdravlje zbog posla jer je poslednjih godinu dana preforsirana i preopterećena. Kako redakcija "Nova" saznaje, folkerki se u petak popodne iznenada slošilo kada je stigla na Jahorinu povodom koncerta, zbog čega je u hotelskoj sobi primila infuziju.

PROČITAJTE JOŠ

Razlog njenog stanja isključivo je pad imuniteta i umor jer ona nastupa više puta nedeljno, te ne stiže ni da se naspava. Iako je lekar savetovao da mora da odmori dok opet ne stekne imunitet i energiju, pevačica nije želela da otkaže nastup na „Balkan Music Festivalu“, što dokazuje njenu profesionalnost, posvećenost poslu i zahvalnost publici.

Elma je potvrdila ova naša saznanja i ono što je najbitnije, kaže da se sada dobro oseća i da je spremna za nastavak posla.

– Morala sam da primim infuziju jer me je nekako sve stiglo. Bila sam umorna i pao mi je imunitet. Sada se dobro osećam – potvrdila je folkerka i dodala da nije stigla ni da se sredi za nastup kao što ume jer nije želela da kasni na festival.

Elma Sinanović Jahorina Muzički festival
Elma Sinanović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

– Nisam stigla ni da se spremim, niti da se obučem kako sam želela. Bukvalno sam nastupila u garderobi u kojoj sam imala na sebi da ne bih zakasnila na koncert – kazala je ona.

S obzirom na to da su iste večeri osim Elme nastupili Sloba Radanović, Milica Pavlović, Seka Aleksić i Aleksandra Prijović, Elma tvrdi da nikoga ne doživljava kao konkurenciju i da se raduje svačijem uspehu.

Elma Sinanović Jahorina Muzički festival
Elma Sinanović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

– Što se tiče konkurencije, zaista to je osećam jer ih sve gledam kao svoje kolege. Nemam tih problema i kad je neko bolji od mene, drago mi je uvek kad neko postigne ono što želi i ostvari svoje ciljeve. Bez imalo sujete to kažem jer samo gledam svoj rad i sebe, a tuđoj sreći se uvek iskreno radujem – završava ona.

Elma Sinanović Jahorina Muzički festival
Elma Sinanović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Sloba Radanović na planini bez devojke

Sloba Radanović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevač Sloba Radanović poslednje dve godine ne odvaja se od devojke Jelene, koja ga prati u stopu. Pored ljubavne podrške, ona mu mnogo znači i u poslu jer završava sve njegove obaveze koje on ne stiže. Iako su je svi očekivali na Jahorini, ona nije došla s njim zbog čega su mnogi ostali u šoka. Slobi su društvo pravili menadžer Goran Lečić Leka i saradnik Aleksandar Krsmanović.

BONUS VIDEO: Vojaž se umalo nije skršio zbog Nuccija

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)