Electra Elite
Electra Elite u novom spotu Da se gazimo Foto:Screenshot/Instagram/electra.elite

"Kao što kaže moja nova pesma "Da se gazimo". To sam ja. Od ovog projekta očekujem previše jer je uloženo dosta vremena, rada i truda. Nije lako ni mojim saradnica raditi sa mnom, treba me istrpeti (smeh). Navikla sam na švajcarski sistem i mora sve biti perfektno, kako u životu, tako i u poslu. Ponosna sam na svoj dosadašnji uspeh, a još više na pozitivne komentare ljudi, pogotovo onih koji su imali predrasude o osobama kao što sam ja", rekla je transrodna pevačica Elektra Elite povodom objavljivanja nove pesme.

PROČITAJTE JOŠ

Transrodna pevačica Elektra Elite vratila se na muzičku scenu nakon duže pauze u totalno drugačijem stilu, ali je zadržala svoju prepoznatljivost. Naime, pevačica, koja je prva priznala da se bavi prostitucijom u inostranstvu i koju je narod zavoleo zbog njene iskrenosti i čvrstih stavova, danas je objavila novu pesmu pod nazivom „Da se gazimo“, koju su radili reper Igor Panić Nući i Marko Popov.

Elektra je, po prvi put, sklopila saradnju sa uglednom švajcarskom muzičkom produkcijom „Two louder“, koja ima potpisan ugovor sa Anom Nikolić, Elmom Sinanović, Markom Milivojevim Milijem, Slobom Vasićem, Anidom Ćušićem i mnogim drugim pevačima. Ekranizacija numere snimljena na nekoliko ekskluzivnih lokacija u Beogradu, gde se pojavljuje nekoliko zgodnih manekena koji igraju u bazenu oko pevačice.

S druge strane, Elektra nije štedela ni na stilistima. Pored brojnih odevnih izazovnih kombinacija, pevačiča je ponela i zelenu haljinu sašivenu od lišća, koja je osvojila prvo mesto na svetskom takmičenju. Toaletu je želela da zadrži za sebe, ali nije na prodaju jer je unikat i služi samo za iznajmljivanje.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Sta da kažem. Idemo dalje i nastavljamo tamo gde smo stali! Kao što kaže moja nova pesma „Da se gazimo“. To sam ja. Od ovog projekta očekujem previše jer je uloženo dosta vremena, rada i truda. Nije lako ni mojim saradnica raditi sa mnom, treba me istrpeti (smeh). Navikla sam na švajcarski sistem i mora sve biti perfektno, kako u životu, tako i u poslu. Ponosna sam na svoj dosadašnji uspeh, a još više na pozitivne komentare ljudi, pogotovo onih koji su imali predrasude o osobama kao što sam ja“, rekla je Eleltra Elite za medije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar