Džordž Kluni: Porodica mi je dala osećaj pripadanja

Showbiz 26. mar. 202123:38 > 27. mar. 2021 00:07
Podeli:
Foto: EPA-EFE/KIMMO BRANDT

Džordž Kluni, osim što ima titulu holivudskog zavodnika, nizao je i uspeh za uspehom na polju glume te je dobitnik popularnog "Oskara" za desetak svojih uloga. No, ostim toga proslavio se i kao cenjeni reditelj, producent, biznismen, filantrop i aktivist.

Pročitajte još:

Međutim, iako je imao sve, barem je tako mislio, on je u nedavnom intervjuu za NBC priznao da tek sada, kad se osvrne na te dane, shvata koliko mu je život bio neverovatno prazan uprkos svim poslovnim uspesima.

Tek očinstvo mu je dalo pravi smisao.

„Dalo mi je smisao pripadanja i osećaj doma i bezuslovne ljubavi, shvatiš da ti to karijera ili pas ne mogu dati“, rako je glumac.

Kluni je rekao kako nije ranije bio spreman za decu samo iz jednog razloga, jer nije našao pravu osobu s kojom bi ih imao.

S advokaticom za ljudska prava Amal oženio se 2014., a blizance Alexsandera i Ellu dobili su 2017. Dotad, kaže, nije imao pojma što mu nedostaje.

„Postoje ljudi koji govore ‘moram imati decu’. No to nije bio moj cilj, ja nisam osećao da moj život nije ispunjen bez dece. Vodio sam prilično ispunjen život, a onda sam upoznao Amal i shvatio da je bio prazan. A onda kad tu ubaciš i ovo dvoje dece, onda tek shvatiš da je bio neverovatno prazan“, rekao je.

Foto:EPA/IAN LANGSDON

Porodica mu je, kaže, svu prazninu ispunila i učinila život zabavnim.

„Najgore što može uraditi je ostaviti me s njima na duži period, jer ono što će od mene naučiti neće biti dobro“, ističe Kluni.

No, kako kaže, Amal se ne žali na njegov život i ističe da se istinski vole.

„Stvarno smo dobar tim, otkako smo se upoznali. Najviše smo dosad bili razdvojeni na tri ili četiri dana, nikad se nismo posvađali. U braku smo sedam godina i živimo zaista prelep život. Oboje smo zaposleni, no oboje smo zaista puno uključeni u živote jedno drugoga, što je lepo“, zaključio je glumac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar