Džoni Dep dobio pravo da nastavi sa tužbom protiv bivše žene

Showbiz 22. avg. 202116:48
Podeli:
Džoni Dep Foto:REUTERS/Vincent West

Glumac Džoni Dep dobio je pravo nastavka parnice protiv svoje bivše supruge, glumice Amber Herd, nakon što ga je ona optužila za fizičko zlostavljanje.

PROČITAJTE JOŠ

Amber je pre tri godine za Vašington Post napisala da je žrtva porodičnog nasilja. Iako nije imenovala glumca, britanski časopis The Sun ga je prozvao „zlostavljačem“ i povezao to s njegovom vezom s Herd.

Glumac je tužio časopis, ali britanski sud je doneo presudu u korist tog lista.

Nakon toga je Herd pokušala da iskoristi britansko suđenje kako bi sprečila Depa da je tuži za klevetu u SAD-u, što je sud u Virdžiniji proglasio „besmislenim“. Tako glumac može da nastavi tužbu protiv Herd.

Foto: EPA/ETTORE FERRARI

Ročište je zakazano za početak 2022. godine, a osim Depove tvrdnje da ga je Herd klevetala, sud će se pozabaviti i njenim optužbama da je Džoni „nahuškao“ botove na društvenim mrežama protiv nje.

Osim što je dobio dopuštenje da nastavi sa tužbom, Dep je ranije ovaj mesec pobedio u još jednoj zakonskoj borbi koja će naterati dobrotvorne organizacije da dokažu je li njegova bivša supruga zaista donirala 7 miliona dolara koje je dobila nakon razvoda, kako je obećala.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar