Džejla Ramović: U školi me ne gledaju kao zvezdu

Showbiz 13. okt. 202019:27 > 21:15
Podeli:
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

"Ovo čime se bavimo je jedna velika kocka. Mesec dana možete biti najeća zvezde, a sledeći meseci ne mora niko da vas primeti. Ne znam od čega to zavisi, mnogo je tu nekih faltora. Može biti da je do pesma, pojavljivanja, predstavljanja, aktivnosti na društvenim mrežama... Za sekundu možete pasti u zaborav", rekla je pobednica "Zvezde Granda".

PROČITAJTE JOŠ

Pobednica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ i miljenica Marije Šerifović, Džejla Ramović, tvrdi da je u srednjoj školi koju pohađa u Goraždu niko ne tretira kao zvezdu. Bez obzira na njen uspeh i trenutnu popularnost, pevačica kaže da je za njene vršnjake „obična Džejla“, kakva je bila i pre trijumfa u muzičkom šou programu.

„Nekako, Goražde je mali grad i nema prevelike razlike među mojim vršnjacima. Mi smo svi jednaki, i tamo sa Džejla kao i svi drugi. U školi sam normalna osoba, nisam zvezda“, rekla je pevačica.

Bosanka ističe da dosta faktora utiču na karijeru i da se nikad ne zna kad će neko biti na vrhu, a neko na dnu.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Ovo čime se bavimo je jedna velika kocka. Mesec dana možete biti najeća zvezde, a sledeći meseci ne mora niko da vas primeti. Ne znam od čega to zavisi, mnogo je tu nekih faltora. Može biti da je do pesma, pojavljivanja, predstavljanja, aktivnosti na društvenim mrežama… Za sekundu možete pasti u zaborav. Srećna sam što sam i dalje tu prisutna u nekoj priči, osim što je trenutno korona pa ne možemo ni da se ispoljimo kako treba. Ne pevam i ne radim, tako da mi je ona sve obustavila i zaustavila. Šta da se radi, i to će da prođe“, rekla je Džejla.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar