Džej Lo „sedi tako i razmišlja“, pa iskopira Anu Nikolić

Podeli:
Dženifer Lopez, Ana Nikolić kombo
Foto: Printscreen/YouTube

Dženifer Lopez je kasno sinoć, po našem vremenu, objavila spot za duetske pesme "Pa Ti" i "Lonely", koje izvodi s kolumbijskom zvezdom Malumom. Ipak, samo jedan kadar uspeo je da baci u senku čak i seksi scene Džej Lo i Malume. Bar kad je domaća publika u pitanju. Naime, jedna od scena u ovom spotu gotovo je identična onoj u spotu Ane Nikolić za pesmu "Bilo je lepo" - terasa luksuzne vile, peškir na glavi, naočare za sunce, kafa, novine - kao da gledamo Anu Nikolić, zar ne?

PROČITAJTE JOŠ

Svi koji su ovo primetili, „na keca“ su konstatovali da je Džej Lo iskopirala Anu Nikolić. Međutim, s obzirom na to da je spot Ane Nikolić objavljen pre novog spota Džej Lo, a da je sličnost neverovatna, biće da je reditelj spota za pesme Dženifer Lopez i Malume i te kako upoznat s radom srpskih autora spotova.

S obzirom na neverovatnu slučajnost (ili ne), Ljubba, autor spota, ali i pesme „Bilo je lepo“ za Nova.rs konstatuje da se rad srpskih producenata u svetu prati mnogo više nego što mislimo.

„Nismo mi tako mali i nevidljivi, kako nam se godinama unazad telediriguje. Mnogi naši autori doneli su novine na teren koji je rezervisan samo za velike igrače. Tako je i spot koji sam ja napisao i režirao poslužio kao inspiracija reditelju Dženifer Lopez“, kaže Ljubba, a onda dodatno približava podudarnosti između ova dva spota:

„Pored estetike, koja je očigledno isplagirana, preuzeti su isti rediteljski postupci. Od lika, preko vile do poigravanja sa naslovnom stranom. Jedina razlika je u tome što smo mi ispričali Aninu životnu priču i probudili emociju, a oni su nam još jednom pokazali svoje bogatstvo“, zaključuje Ljubba.

Uostalom, pogledajte spotove, pa uporedite i sami.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.