Danilo Ikodinović i Jelena Karleuša Foto: Zoran Loncarević/Nova.rs, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša sinoć je gostovala u emisiji "Hit Tvit", a njeno pojavljivanje privuklo je ogromnu pažnju javnosti i izazvalo burne reakcije.

Pevačica je govorila o brojnim osetljivim temama i komentarisala trenutnu situaciju u državi, nakon velikih tragedija posle dva masakra, a njeni komentari, koje su mnog smatrali neprikladnim zbog trenutne krize koja ozbiljno pogađa našu zemlju, izazvali su burne reakcije javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Izjave Jelene Karleuše u toku jučerašnje emisije, koja je u svom stilu sve vreme držala stranu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a potom ponovo izvređala glumce, naišli su na brojne osude, a povodom njenog gostovanja oglasile su se pojedine javne ličnosti.

Danilo Ikodinović na svom Tviter nalogu prokomentarisao je izjave Jelene Karleuše u emisiji „Hit Tvit“ i osvrnuo se na njene kritike koje je uputila glumcima koji su podržali proteste, uz argument da većinu njihovih projekata finansira „Telekom“.

„Ako te plaćam i finansiram tvoje projekte ti moraš da ćutiš i radiš šta ti ja kažem. Mali monstrum ubije osmoro dece i čoveka, veliki monstrum ubije 8 ljudi, a ti ne smeš reč da kažeš, jer te ja finansiram. Bolest! Dve hiljade za gospođu“, napisao je Danilo Ikodinović.

Jelena Karleuša se oglasila povodom objave sportiste, pa je odgovorila na njegov komentar, pri čemu se dotakla teške saobraćajne nezgode koju je Danilo Ikodinović doživeo 2008. godine, kada je jedva ostao živ, te je upravu nju iskoristila kao svoj argument protiv njegovih reči.

Foto: Instagram/karleusastar

„Logika ovog čoveka je ista kao i momenat kada je pijan seo na motor. Nelogična i pogubna. Onaj ko ti daje pare da lepo živiš nema ama baš nikakve veze sa potezima psihopata ubica. Kao što nisu krivi ni za vožnju u pijanom stanju. Ovome ne treba dati 2.000 dinara. Potrošiće na lečenje od alkohola“, napisala je Jelena Karleuša na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša odgovorila na pitanje da li je prešla na Vučićevu stranu