Drama umesto romantike: Nole ispričao kako je zaprosio Jelenu

Showbiz 16. maj. 202000:01
Podeli:
stajling jelene đoković
Foto:EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena zajedno su više od dve decenije, i svih tih godina su velika podrška jedno drugom u onom što rade.

Par je 21. oktobra 2014. dobio sina Stefana, a 2017. i ćerku Taru. Danas važe za jedan od najskladnijih parova, a tek sada su ispričali kako je izgledalo kada je teniser zaprosio svoju izabranicu. Đoković se veoma potrudio da ovaj trenutak bude poseban, ali se dogodilo ono što nikako nije očekivao.

View this post on Instagram

Sleep is so important for our health and immunity. If we don’t have 8h of sleep, our bodies aren’t ready for the challenges that the day brings – and being a parent is the biggest one. Not many moms have that luxury of sleeping through the night. Every child is different- some are sleepers, some are night birds, some are colic, some always hungry… Anyhow, I know that not everyone can afford help. Kelly @sleepystarsireland, a children’s sleep specialist, has accepted to do Instagram Live with me tonight at 8pm CEST and give some tips for the moms and dads out there who are trying to get their kids to sleep through the night. It’s always good to have your tribe and a place where you can receive support and encouragement when feeling vulnerable, so join me tonight in my learning journey as I would love to share it with you. I welcome you all to bring your questions, an open-mind, and meet us at 8pm! See you then! Večeras u 8pm vas pozivam na LIVE sa Kelly koja je meni bila i ostala vrlo ključna pomoć kada mi deca ispadnu iz rutine i ne spavaju dobro. Sa decom su uvek promene, uvek neki napredak i učenje i zato uvek gledam da tražim ljude sa iskustvom da me podrže sa savetima. Dobro je da imamo zajednicu gde možemo da se osetimo i ranjivim i jakim i zato vas pozivam da zajedno večeras naučimo nešto novo, dobijemo podršku i ohrabrenje. Šaljite pitanja i dileme i vidimo se večeras. Razgovor će biti na engleskom, al ja ću nakon toga pričati sa vama o svemu na srpskom ?❤️ @novakfoundation #care4kids #believeintheirdreams

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

„Iznajmio sam još jedan balon, koji je trebalo da se digne u trenutku kada bismo mi prolazili i otpustio bi znak na kojem bi pisalo “Hoćeš li da se udaš za mene”, rekao je Novak u intevjuu Grejemu Besindžeru, a potom se Jelena nadovezala:

„Vikala sam imamo rupu u balonu, a onda sam videla drugi balon na kojem se pojavila, kako sam tada mislila, reklama. Pomislila sam ‘je l’ on lud, šta će ova reklama – a onda sam tek pročitala šta piše. Okrenula sam se, a on je već klečao s prstenom“, prisetila se ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

 

Komentari

Vaš komentar