Dragana Mirković Foto: Privatna arhiva

Dragana Mirković ovoga leta obara rekorde na svojoj turneji "Dolaze nam bolji dani", a koliko su je se poželeli na području celog Balkana, svedoči spektakularni koncert koji je održala u Srebreniku.

PROČITAJTE JOŠ

Otvoreni klub u Srebreniku bio je mali da primi sve one koji su želeli da vide i čuju folk zvezdu koja je zbog pandemije napravila pauzu u trajanju od godinu i po dana kada su koncertne aktivnosti u pitanju.

Međutim, Dragana je rešila da svojoj publici nadoknadi propušteno vreme i maksimalno se posveti dobrim pesmama i žurkama do ranih jutarnjih sati.

„Zaista je bilo sjajno družiti se sa ljudima u Bosni i Hercegovini, i još jednom videti koliko nas pesma spaja i u ovako teškim vremenima koja će, nadam se, uskoro biti prošlost. Ganuo me je doček publike, a nadam se da će tako biti i na sledećim koncertima kojima se unapred radujem“, rekla je pevačica.

Dragana Mirković Foto: Privatna arhiva

Dragana se uveliko priprema za spektakl koji će održati 20. avgusta u Kragujevcu.

„Već sam počela da biram repertoar za Kragujevac, gde ću se 20. avgusta družiti sa publikom posle pune dve i po decenije, mada mislim da je to nepredvidivo jer na kraju bude kako publika želi, i oni mi sami kažu koje bi pesme da im pevam“, rekla je kroz osmeh Dragana.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.