Foto: Instagram/ dragana_mirkovic

Brak pevačice Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, a danas su obeležili još jednu godišnjicu u nizu.

Narod često govori da su njih dvoje sinomim za večnu ljubav, što i dokazuje činjenica da njihovu ljubav nikada nisu pratili skandali, niti priče o varanju i razvodu.

Foto: Instagram/dragana_mirkovic

Na večnu ljubav zakleli su se 28. septembra 200. godine u Beču, gde su inače nastavili zajednički život bez obzira na to što je folk zvezda u Srbiji i regionu imala izgrađenu zavidnu pevačku karijeru. Ona je sve napustila i preselila se u Austriju, te se maksimalno posvetila porodici,  a onda i muzici.

Foto: Instagram/dragana_mirkovic

Pevačicin Instagram danas je bio pun čestitki i fotografija sa mužem, jer su njeni fanovi napravili brojna iznenađenja i slali joj putem poruka.

PROČITAJTE JOŠ

Dragana je svaku čestitku objavljivala na društvene mreže i zahvaljivala se vernoj publici.

Podsetimo, krajem devedesetih godina pevačica je u Beču srela biznismena Tonija Bijelića. Kako i sama kaže, upoznali su se kada ju je nakon jednog nastupa odvezao na aerodrom. Tom prilikom joj je poklonio set dijamantskog nakita i svoju vizit kartu. Nije želela da prihvati taj poklon pa ga je nazvala. On ju je odgovorio od namere da mu vrati poklon i zamolio je da mu se javi ponekad. Pevačica je jednom prilikom priznala da je tih dana skoro neprestano mislila na njega. Počeli su redovno da se čuju putem telefona, a kada je odlučila da ga poseti, poželela je i da tamo ostane. Kada se udala za njega 2.000 godine odselila se u Beč, a potom rodila dvoje dece Marka i Manuelu.

BONUS VIDEO:

Emir Lapsus: Voleo bih duet samo sa Draganom Mirković

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.