Dragana Katić: Ne ulazim u diskusiju s antivakserima

Showbiz 30. sep. 202120:41
Podeli:
Dragana Katić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Popularna i harizmatična voditeljka Dragana Katić odlučila je da na društvenim mrežama pokaže rezultate antitela nakon primljene treće doze vakcine protiv koronavirusa. U razgovoru za Nova.rs, voditeljka navodi da ne ulazi u polemike sa antivakserima. "Nije bitno šta se kaže, već ko kaže", navodi ona.

„U početku sam imala dvoumljenje oko vakcinacije, ali nakon razgovara sa prijateljima koji su lekari i njihove preporuke, još u onom prvom talasu sam se vakcinisala. Evo pre mesec dana sam primila i treću dozu. Nakon Sinofarma, ponovo uz konsultaciju sa lekarima, primila sam Fajzer. Posle šest meseci gotovo da nisam imala antitela, svega 15 po INEP, a od juče sam vlasnik brojke 107“, rekla je Katić za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Dragana Katić, koja ima dvojicu sinova, navodi i da su oni vakcinisani protiv koronavirusa. Najvažnije je, govori, slušati lekare koji su stručni.

„Moja deca su se vakcinisala odmah nakon mene. Oni su primili Fajzera i jos uvek imaju antitela, tako da će kasnije primiti treću dozu. Gotovo svi njihovi prijatelji su vakcinisani. Na svu sreću imam obrazovanu decu koja nisu imala dvoumljenja oko vakcinacije. Svo troje smo se vodili onom naradnom, nije važno šta se kaže već ko kaže. Dakle, slušali smo lekare koji svojim iskustvom i obrazovanjem to zaslužuju. Naravno da nismo mogli da zanemarimo i bliske ljude koje je Kovid odneo, kao i prijatelje koji su se mesecima oporavljali od bolesti i danas se nose sa posledicama iste“, ispričala je voditeljka.

Kada je reč o snimanju emisija „Nikad nije kasno“ i „Halo, halo“, ali i privatnog života – Katić govori da nema problem da sve obaveze i zadovoljstva uskladi tokom dana.

„Višedecenisko iskustvo mi pomaže u organizaciji posla, kuće i druženja. Isto je kao i kod svih zaposlenih ljudi. Nema mistifikacije. Naravno, dok pandemija traje sve je znatno teže, ali ja se zaista trudim kao i svi zaposleni da štitimo jedni druge. Privatno izbegavam velike skupove i ne ulazim u diskusiju sa antivakserima jer posledice svojih odluka svako od nas mora da nosi“, zaključila je Katić za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Saša Popović pred početak nove sezone Zvezda Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar