Seka, Karanović, Tika Stanić: Poznati primili COVID vakcinu

Showbiz 30. jan. 202113:47
Podeli:
Foto:Instagram/Vesna Lalić/Nova.rs

Počevši od Mirjane Karanović i Vlaste Velisavljevića koji su još pre skoro dve nedelje primili vakcinu protiv koronavirusa, mnogobrojne javne ličnosti vakcinisale su se tokom proteklih nekoliko dana. Na spisku onih koji su primili vakcinu protiv koronavirusa, nalaze se i Seka Sablić, Tika Stanić, Zoran Kesić, Voja Brajović, Danica Maksimović, itd.

Glumac i predsednik Udruženja dramskih umetnika Srbije, Voja Brajović, vakcinisao se juče u JDP-u „Fajzerovom“ vakcinom protiv koronavirusa, a za Nova.rs je izjavio da mu nije važno do kog je proizvođača.

“Osećam se dobro posle vakcinacije. Rekli su mi da se pazim narednih nekoliko dana i da povedem računa. Svejedno mi je koju vakcinu sam primio”, kratko je izjavio za Nova.rs glumac Voja Brajović posle imunizacije.

Voja Brajović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

I glumac Feđa Stojanović bio je među glumcima Jugoslovenskog dramskog pozorišta koji su juče primili vakcinu protiv koronavirusa proizvođača „Fajzer“. On je neposredno nakon vakcinacije za Nova.rs podelio prve utiske.

“Osećam se isto kao i pre nego što sam došao. Jedino su me upozorilj da ne mogu da pijem alkohol čitav jedan dan. Mada ja i ne pijem, tako da mi to neće teško pasti. Svi oni koji se dvoume slobodno neka se vakcinišu. Odlučio sam se za vakcinu da bih zaštitio pre svega druge, a onda i sebe”, rekao je glumac Feđa Stojanović za Nova.rs neposredno posle vakcinacije.

Feđa Stojanović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Vakcinu protiv virusa Covid-19 primila je juče i naša proslavljena glumica Danica Maksimović, koja je podelila svoje impresije s prisutnim novinarima.

“Imala sam koronu, a vakcinu svako mora da primi. Preporučujem jer je to preventiva. Planiram da radim i dalje, iako smo imali sve mere predostrožnosti, ali nije prijatno kada igrate pred više od sto ljudi. Pozorište mi najviše nedostaje. Primiću kinesku vakcinu i biću bezbedna. Svi koji su se do sad vakcinasali su zadovoljni. Nemam strah od kontraindikacija, ja sam borac i pobednik”, rekla je glumica i dodala:

„Iako kineska vakcina nije bila moj prvi izbor, ipak sam se odlučila za nju, jer na kraju nije ni važno od kog je prozivođača, samo je važno da se vakcina primi kako bismo što pre pobedili virus”, rekla je glumica.

Danica Maksimović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Između ostalih, juče su se vakcinisali i Branko Kockica, Tihomir Tika Stanić i Branko Babović.

“Sad su mi rekli koju ću vakcinu primiti i opredelio sam se za kinesku. Svejedno mi je. Ne plašim se ničega, samo neka smo živi i zdravi. Važno je da svi primimo vakcinu i da što pre pobedimo ovu bolest”, rekao je Babović.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Vakcinu su ranije primile i glumice Jelisaveta Seka Sablić i Mirjana Karanović.

“Ja se odmaram, uživam, dobro sam. Na Savi sam na jezeru, uživam, pijem džin tonik, ništa mi ne fali”, rekla je Seka Sablić za Nova.rs dan nakon što je primila vakcinu.

Foto: Nova.rs

Kinesku vakcinu primila je i Mirjana Karanović.

“Primila sam kinesku vakcinu. Osećam se isto kao što sam se osećala i pre. Znači, odlično! Prijavila sam i sebe i mamu online, i za par dana smo dobile poziv. Ona, pošto je stara i teško se kreće, u domu zdravlja. Primila je Fajzerovu vakcinu. Ona se dobro oseća, nema nikakve reakcije. Ja sam tog dana stigla iz Banjaluke gde snimam, otišla sam na Sajam. Čekala sam u redu dva minuta i onda me je dočekala odlična organizacija prijema ljudi, obrade podataka i vakcinacija. Pregledala me doktorka i potpisala dozvolu da primim vakcinu i posle sam je dobila. Nisam ni osetila iglu. Posle sam sedela u čekaonici sa drugim ljudima oko petnaest minuta i mogla sam da idem. Svi su veoma ljubazni i odgovaraju na sva pitanja strpljivo. Onda sam sela u auto i vratila se u Banjaluku. Kad sam stigla, pre večere sam istrčala 4 kilometara. Odlično se osećam”, rekla je Karanović ranije za Nova.rs.

Foto:instagram.com/mirjanakaranovic

Vakcinisao se i popularni voditelj Zoran Kesić.

“Vrlo sam prijatno iznenađen brzinom kojom smo supruga i ja, nakon prijave, obavešteni o vakcinaciji. Sama procedura je veoma dobro organizovana, medicinski radnici su ljubazni i predusretljivi i sve ukupno, nismo proveli više od pola sata u hali 11 Beogradskog sajma. Iako mi je bilo svejedno koju vakcinu ću primiti, obavestili su me da je reč o kineskoj. Vrlo prijatno iskustvo i jedva čekam da idem na revakcinaciju”, rekao je voditelj nekoliko minuta nakon vakcinacije za Nova.rs.

Zoran Kesić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs
Zoran Kesić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar