Foto: Instagram/ dragana_mirkovic

"Toše je bio veliki pevač i svako sećanje na njega u meni budi ogromnu tugu. Želela sam da na ovaj način osvežimo sećanje na njega i ono što je ostavio u muzici. Fondacija pomaže deci i sigurna sam da će taj novac otići u prave ruke", rekla je pevačica Dragana Mirković povodom 13 godina od pevačeve smrti.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić donirali su 5.000 evra fondaciji Tošeta Proeskog, kom se danas navršava 13 godina od smrti. S obzirom na to da je folkerka veliki humanitarac i da se nikada ne hvali time što je pomogla i skućila brojne ljude, ovog puta istakla je da je obožavala svog mlađeg kolegu o kojem često razmišlja.

Foto: ULRICH PERREY / AFP / Profimedia

„Toše je bio veliki pevač i svako sećanje na njega u meni budi ogromnu tugu. Želela sam da na ovaj način osvežimo sećanje na njega i ono što je ostavio u muzici. Fondacija pomaže deci i sigurna sam da će taj novac otići u prave ruke“, rekla je Dragana i dodala da ceo tim na njenoj televiziji redovno emituju spotove Tošeta Proeskog.

„Mi na „DM SAT“ televiziji se trudimo da ne zaboravimo ljude kojih više nema, a koji su ostavili veliki trag u muzici, kao što su Silvana Armenulić, Toma Zdravković i drugi. Takođe, svaki put kada emitujemo spotove Tošeta Proeskog, uvek uz njegovo ime i naziv pesme na ekranu stoji „sačuvati od zaborava“, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)