Foto:Nemanja Jovanović

Muzičar Đorđe David Nikolić, koji se skoro dve nedelje leči od koronavirusa na Klinici za pulmologiju u okviru Kliničkog centra, uspešno se oporavlja.

Kako Nova.rs ekskluzivno saznaje, po lekarskoj proceduri rokeru je u petak ujutru ponovo urađen test na Covid 19 i čekaju se rezultati.

„Đorđe se za sada bolje oseća. Spala mu je temperatura, a i više ne kašlje. Iz tih razloga, konzilijum lekara doneo je odluku da se još dva puta testira kako bi bili sigurni da njegovo zdravstveno stanje ide na bolje. Pre dva dana urađen mu je prvi test i ukoliko bude negativan, uradiće mu se snimak pluća. Ako i ta analiza bude u redu neophodno je da se uradi i drugi test na Covid 19. Ukoliko u narednih nekoliko dana rezultati budu dobri muzičar će biti pušten na kućno lečenje“, kaže naš sagovornik i dodaje da će član žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ po otpuštanju iz bolnice morati 28 dana da bude u kućnom karantinu.

PROČITAJTE JOŠ

„Zbog upale pluća koju ima Nikolić će nepunih mesec dana provesti u stanu u kojem živi na Novom Beogradu. Budući da je privremeno razdvojen od supruge i ćerke, on se neće viđati sa njima sve dok se potpuno ne oporavi. Ali, on je telefonom iz bolnice dogovorio sve za dalji protokol. Žena će ga snabdevati hranom i svim potrepštinama, ali samo do ulaznih vrata. Ona se inače nije testirala na koronu jer nema nikakvih simptoma. U kućnoj izolaciji je bila dve nedelje, a sa Davidom se poslednji put videla pre 19 dana“, otkriva naš sagovornik i dodaje da je muzičar smršao šest kilograma u bolnici, te da se cimerima iz bolničke sobe pohvalio da izgleda bolje nego u mladosti.

Pozvali smo muzičara i on je potvrdio naša saznanja.

„Tačno je. Ali rešio sam da ne dajem više izjave dok ne izađem iz bolnice. Nadam se da me razumete, a vi nastavite da budete tako dobri u izveštavanju, bar što se tiče mog slučaja jer sam maksimalno ispoštovan s vaše strane.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.