Đorđe David tuži Andreanu Čekić zbog laži i uvreda

Showbiz 25. jul. 202021:50 > 23:03
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Sa gospođom Čekić će porazgovarati moj advokat. To će morati sa dokaže na sudu, a ne znam kako će. Ne bih osobi zaista davao medijski prostor", rekao je roker povodom pevačicinih optužbi na njegov račun.

PROČITAJTE JOŠ

Đorđe David podneće tužbu protiv Andreane Čekić zbog javnih optužbi da je narkoman, te da nema nijedan hit do sada. Naime, roker je više puta isticao da njen kum Darko Lazić nije dobar primer omladini zbog bahate vožnje bez dozvole, nepoštovanja mera i alkohola. Međutim, na jednom od poslednjih snimanja emisija „Zvezde Granda“ on je naknadno došao u Lazićev termin, koji se tada Saši Popoviću nije javljao na telefon. David je tada prokomentarisao da je Lazić „Čovek sa zmajevima“, što su mnogi prokomentarisali da je aludirao na to da koristi opijate. To je iznerviralo Čekićevu, koja je javno optužila Đorđa da se drogira, iako je opšte poznato da je on veliki protivnik alkohola, cigareta i droge.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Roker ne želi da se raspravlja s njom, već je rešio da pravdu preko advokata potraži na sudu, a to je nedavno i potvrdio za portal Nova.rs.

„Sa gospođom Čekić će porazgovarati moj advokat. To će morati sa dokaže na sudu, a ne znam kako će. Ne bih osobi zaista davao medijski prostor. Što se tiče Darka, on je brutalno dobar pevač u tom muzičkom žanru. Uopšte ne kapiram kako ljudi kojima je dat toliki talenat kao njemu, naprave toliko gluposti. On daje loš primer mladima i očekujem od države da će ga adekvatno kazniti, jer je vozio u više navrata automobil bez vozačke dozvole koja mu je oduzeta. Kad prosečan građanin napravi takav prekršaj, on bude kažnjen“, rekao je pevač.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar