Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia, Nova.rs

One su oduševljene našom predstavnicom na Evroviziji.

Mlada pevačica Džejla Ramović oglasila se i rekla kakvo je njeno mišljenje o srpskoj predstavnici na Evroviziji, Ani Đurić Konstrakti.

PROČITAJTE JOŠ:

„Od prvog slušanja ‘In corpore sano’ ostala sam oduševljena pesmom, ali pre toga, oduševljena Konstraktom„, rekla nam je Džejla.

Dzejla Ramovic
Džejla Ramović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Konstrakta je nešto potpuno drugačije od svega onoga što svakodnevno gledamo i slušamo. Jedva čekam da navijam svim srcem za nju večeras. Ne volim da prognoziram, ali osećam da će imati visok plasman“, zaključila je pevačica.

foto video

Nakon nje oglasila se i pevačica Marija Mikić koja je i sama ove godine nastupala na „Pesmi za Evroviziju“ i želela da našu zemlju predstavlja na ovom takmičenju.

„Čekam finale kao ozeblo sunce, prosto sam oduševljena. Večeras ću ispratiti sve i jedva čekam da navijam za Srbiju“, rekla nam je Marija.

Ivana Selakov o nekretninama, odrastanju i majčinstvu
Foto: Nova.rs/video

Ni Ivana Selakov, koja je i sama imala priliku da nastupa na Evroviziji kada je pevala prateće vokale Mariji Šerifović koja je i pobedila,  ne krije oduševljenje Konstraktom i njenom pesmom.

„Od našeg ‘Izbora za pesmu za Evroviziju’ ne prestajem da po kući pševam ovu pesmu. Oduševljena sam pesmom i nastupom, čak je i moja ćerka oduševljena pesmom i pevamo je zajedno. Volela bih da Srbija pobedi ili bar osvoji neko visoko mesto jer imamo fenomenalnu predstavnicu ove godine“, rekla nam je Ivana Selakov.

Isak Šabanović, pevačica
Isak Šabanović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

I Isak Šabanović je rekao svoje mišljenje o našoj predstavnici.

„Pratio sam i naravno da mi je žao što nije ušla Crna Gora u finale, ali da smo zdravo. Što se tiče Konstrakte, bogami je napravila haos sa publikom i očarala sve u studiju. Želim joj puno sreće i makar neko da je ušao u finale od naših ljudi sa Balkana“, rekao nam je Isak.

Podsećamo, Konstraktta će večeras nastupiti u finalu pod rednim brojem 24.

BONUS VIDEO: Konstrakta, PRESS 13.05.2022

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.