Foto: VEVO / Planet / Profimedia

Dizajnerka Marta Miljanić, dizajnirala je kostime za spot popularnog repera Lil Nas X, o kojem već nekoliko dana priča ceo svet.

Lil Nas X objavio je pesmu „Montero (Call Me By Your Name)“, koja je odmah izazvala pozitivne reakcije fanova. Montero je njegovo pravo ime, a u pesmi repuje o tajnoj seksualnoj vezi koju je imao sa muškarcem, koji i dalje nije priznao da je gej.

PROČITAJTE JOŠ

Na početku spota, Nas čita pismo koje je napisao 14-godišnjem sebi, u kome objašnjava u kom smeru je krenuo njegov život.

Spot prikazuje repera koji se isprva nalazi u božanskom vrtu, ali kasnije silazi u pakao, a u jednom trenutku i tverkuje u đavoljem krilu.

Miljanić je dizajnirala kostime za spot, odnosno odeću koju u spotu nosi reper.

„Hvala svim kreativnim ljudima koji su zajedno sa mnom radili na ovom projektu. Ovako izgleda kada se umetnici i kreativni ljudi sastanu da nešto odrade zajedno. Ponosna sam što sam bio deo ovog projekta“, napisala je ona na Instagramu.

Marta Miljanić je diplomirala kostim na Akademiji Lepih Umetnosti 2010. godine, a svoj proboj na svetsko tržište doživela je sredinom 2019. godine.

„Sredinom ove 2019. godine kontaktirala me je stilistkinja Michelle Wu koja je radila stajling za mladu r’n’b zvezdu Kiru Kosarin – fotografisanu za Mood Magazine. U tom editorijalu nosila je moju haljinu sa perjem. Nakon par meseci kontaktirala me je PR agencija iz Los Anđelesa koja promoviše dizajnere i koja u sklopu toga ima svoj showroom – oni su mi ponudili saradnju“, rekla je Marta za „Elle Srbija“ ranije.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Marta Miljanic (@martamiljanic)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)