Foto:Marija Dejanovic/Nova.rs

Ana Nikolić potpuno je promenila ritam i način života tokom protekle tri i po godine, kada je rodila ćerku Taru koja joj je centar sveta. Iako je karijeru stavila u drugi plan, bez obzira na to što je u međuvremenu, onako usput, izdala hit album "Klinika", pevačica se posvetila porodičnom životu i obavezama. Uprkos činjenici da skoro pet godina nije nastupala, te da je poslednje gostovanje imala letos u jednom beogradskom lokalu, Nikolićeva se odavno privikla na život u karantinu.

Foto:Marija Dejanovic/Nova.rs

Bez obzira na to što se njen sadašnji način života apsolutno razlikuje od ranijeg devojačkog, Ana i danas voli da izađe sa prijateljima na mirnije mesto, na večeru i popije času proseka. Otkako su od ponedeljka nove mere predostrožnosti usled koronavirusa stupile na snagu, Nikolićeva je napravila svoju dnevnu satnicu koju poštuju svi ukućani, a u razgovoru za Nova.rs otkrila kako teku njeni dani u kućnoj izolaciji.
„Neka me svi zaborave, volela bih da me nema nigde bar godinu dana. Ispoštujte me, ljudi (smeh). Pošto meni više ništa nije jasno, i niko mi nije jasan, počevši od odluke Kriznog štaba, prestala sam da razmišljam o tome kada će biti bolje. Upravo zbog svega što nam se dešava, napravila sam sebi dnevnu satnicu koju ću vam rado otkriti“ započinje Ana priču i otkriva svoj pravilnik dana.

Foto:Marija Dejanovic/Nova.rs

7h- Buđenje… Volim sama da iskuliram i u miru popijem jutarnju kafu, proveravam telefon i odgovaram na poruke ukoliko sam prethodnu noć ranije zaspala. Ah, da! Upalim TV i smanjim do kraja, tako da gledam bez tona.

8h- Tara se budi i sledi gledanje crtanih filmova, odgovaranje na njena pitanja i igranje sa dinosaurusima koji su po celoj kući. Ona je inače veliki kolekcionar igračaka dinosaurusa i enciklopedija o njima. Usput se doručkuje i uvek to obavljamo zajedno.

Između 10 i 11h– obavezna je šetnja po kraju. Navikavam Taru i smatram to jednom od glavnih obaveza. Dok je bilo normalno vreme, bez mera, išle smo u dečije igraonice koje ona obožava. Možda bi svratile i do nekog Tržnog centra ili restorana, ali od toga nema ništa. Vraćamo se kući i nastavljamo da uživamo. Igramo se, pričamo…

13h– Tara ide na popodnevno spavanje. Za to vreme se trudim da se posvetim treniranju i obavim neke stvari po kući, iako imamo dadilju koja živi s nama i dosta mi pomaže. Ove nedelje planiram i da pozivem maserku da svrati u vreme dok Tara spava jer mi je zaista potrebno. Oko

15h- mala se budi i nastavlja se igranje, pitanja, ćaskanje, ručavanje… Kada sve to obavimo, volimo da mesimo testo i pravimo neke zanimljivosti jer ona u tome uživa. Uglavnom, tada smo, kao, majstori u kuhinji. Sve to traje do uveče, a onda joj obavezno čitam bajke.

20h-  počinje užitak za obe, kupamo se zajedno u kadi punoj pene i ona to obožava. Kosu ne voli da suši, i samo meni to dozvoljava, tako da jedina ja to radim

Foto:Marija Dejanovic/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Tek kad završi sve obaveze oko ćerke, Ana uspe malo i da predahne.

„Tek kad zaspi, posvetim se sebi. Sedim tako i razmišljam kako je nekad bilo lepo. Volim da čitam i trenutno čitam knjige „Razum i osećajnost“, „Gordost i predrasude“ i „Izabrana dela“. Pošto pripremam dve nove pesme, koje ću očigledno pevati komšijama na terasi, uveče sam sve vreme na telefonu sa svojim saradnicima i pravimo planove. Ove nedelje takođe treba da odem u studio kod Dejana Kostića i završim ih da to bude kako treba. Eto, to je moj dnevni red“, završava Ana Nikolić za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)