Ko je zgodni plesač iz novog spota Sare Jo

Showbiz 15. apr. 202014:23 > 14:40
Podeli:
Foto:Benny Gaši

U novom spotu Sare Jo za pesmu "Kaži mi“ publika je imala priliku da vidi zavodnički ples između mlade muzičke zvezde i zgodnog Slovenca Žige Sotlara, koji je za samo nekoliko sati osvojio žensku publiku i postao prava atrakcija na društvenim mrežama.

Koreograf i plesač iz Ljubljane inače već dugo sarađuje sa najvećim zvezdama sa ovih prostora, a šira javnost imala je priliku da ga vidi prvo na manifestaciji Music Awards Ceremony, zatim na turneji Maje Berović „Pravo vreme“, kao i na poslednjoj turneji Severine Kojić.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je rekao u razgovoru za Nova.rs, saradnja sa pevačicom Sarom Jovanović mu je do sada bio jedan od omiljenih projekata.

„Do sada sam radio sa mnogim muzičkim zvezdama i pojavljivao se u mnogim spotovima, ali mogu da kažem da je ovo bio jedan od najboljih i najprofesionalnijih projekata do sada. Bio sam iznenađen jer smo uspeli da snimimo sve kadrove iz spota u samo jednom danu. Ceo tim je bio veoma profesionalan i svi su znali tačno šta rade“, izjavio je on za naš portal i dodao:

„Moram i da dodam da sam bio veoma iznenađen Sarinom disciplinom i profesionalizmom. Tokom celog dana je bila puna energije i nijednom nije zastala ili pokazala da je umorna, što je, naravno, uticalo i na produktivnost celog tima.“

Kako je dalje objasnio u razgovoru za Nova.rs, on i pevačica se poznaju već neko vreme, a sve do sada nije bilo prilike da sarađuju.

„Saru poznajem jako dugo i već neko vreme govorimo o mogućoj saradnji i zajedničkim spotovima i nastupima. Međutim, to se do sada nije dogodilo zbog privatnih projekata i planova koje smo već imali. Prvi put smo zajedno nastupali početkom godine na „MAC“ dodeli nagrada, a sada smo zajedno i u spotu. Mogu slobodno reći da smo Sara i ja jako dobri prijatelji i privatno“, govori on i dodaje:

Foto:Benny Gaši

„Oba projekta su bila potpuno drugačija, tako da ne mogu izdvojiti jedan. Mogu samo reći da imam veliko poštovanje prema Sari zbog toga što je specifičan umetnik sa unikatnim stilom, to je prava retkost na Balkanu. Ona ima svoju muzičku viziju i ne odustaje od svoje ideje i svog zvuka. Kod nje mi se sviđa i to što mnogo pažnje posvećuje koreografiji ali i vizualima, što je odlika svetskih pop zvezda“.

Kako kaže, plesom se bavi već petnaest godina.

„Inače se plesom bavim već petnaest godina. Nije mi teško da ostanem u dobroj formi jer puno kalorija gubim tokom plesa, a sve što preskočim nadomestim odlaskom u teretanu, tri do četiri puta nedeljno“.

Mladi Slovenac veliku pažnju domaće javnosti dobio je i nakon koncerta pop pevačice Nataše Bekvalac u februaru ove godine, na kom je osmislio kompletnu koreografiju za spektakl koji je već proglašen za najsloženiji projekat na ovim prostorima u prethodnih nekoliko godina.

Za sebe kaže da je posvećen poslu i da ima velike planove za budućnost.

„Ne mogu otkriti šta sve dolazi u budućnosti, ali mogu reći da imam velike planove i da ću nastaviti vredno da radim kako bi ih ostvario“, zaključio je on za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.