Foto: Daniel LEAL-OLIVAS / AFP / Profimedia

Tokom proteklih dana, inostrani mediji navodili su da se pevačica Demi Lovato verila nakon samo mesec dana veze sa glumcem Maksom Ehrikom - izvor blizak pevačici je demantovao ove navode, ali tvrdi da glumac i pevačica već žive zajedno.

Kako su američki mediji danas objavili, izvor blizak pevačici demantovao je navode o verdibi, tvrdeći da je pevačicina veza još uvek na početku.

„Demi i Maks nisu vereni. Njihova veza je tek na početku, zajedno su tek mesec dana“, izjavio je izvor i dodao:

„Maks je baš zaljubljen u nju i već su krenuli da žive zajedno, to je istina. Zabavljaju jedno drugo i za sada sve ide super, opčinjen je njome.“

Kako je izvor dodatno objasnio, vreme provode u izolaciji i ovo je idealan trenutak da se zbliže.

„Ovo je poseban period za njih jer mogu da se upoznaju na jedan drugačiji način i u potpunosti posvete jedno drugom. Ona se oseća voljenom uz njega“, zaključio je izvor.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, pevačica Demi Lovato nedavno je  uplovila u novu vezu sa glumcem Maksom Ehrikom, američkoj javnosti najpoznatijem po ulozi u sapunici „Young and the Restless.“

Spekulacije o uzavrelom odnosu Demi i Maksa počele su početkom marta kada je glumac objavio video na kome peva, a pevačica mu je ostavila komentar “za moje srce”. Nakon toga su nastavili sa “flert” porukama i emodžijima ispod fotografija jedno drugog.

Demi Lovato je pre Maksa na kratko je bila u vezi sa sportistom Austinom Vilsonom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.