Foto: EPA/DAN HIMBRECHTS

Pevačica Demi Lovato u novom radijskom intervjuu, govorila je o novoj muzici, ali i o mislila da je njenoj karijeri došao kraj nakon što se predozirala 2018. godine.

Naime, na radio stanici „SiriusXM“ otkrila je da joj je predoziranje koje se desilo 2018. godine ostavilo ozbiljne sumnje da će uopšte nastaviti sa snimanjem nove muzike, te da je javnosti dosta, kako kaže, njenih gluposti.

PROČITAJTE JOŠ

Pesma „Anyone“, snimljena par dana pre njenog predoziranja, predstavlja za nju period kada je razočarala sve svoje obožavatelje i kada je bila jako ranjiva, prenosi „TeenStar“.

„Nikada nisam osetila nešto tako. Imala sam jaku želju da sednem za klavir i otpevam nešto iz svog srca“, izjavila je Demi.

Ona je takođe dodala da je u pesmu uložila dosta truda i emocija, te da je, slušajući pesmu par meseci kasnije, ponovo skupila hrabrost da se bavi muzikom.

„Mislila sam da se nikada više neću baviti muzikom i da sam ja preživela, ali da je moja karijera mrtva. Međutim, ova pesma mi je vratila sve što sam mislila da sam izgubila“, zaključila je pevačica.