Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Kompanija "YG Entertainment", koja upravlja k-pop grupom "BLACKPINK" saopštila je danas da će prvi album jedne od najtraženijih korejskih ženskih grupa biti dostupan – u septembru.

U saopštenju, koje su poslali fanovima i medijima, naveli su da će u junu objaviti jedan singl i zamolili fanove da se raduju duetu sa Lejdi Gagom.

PROČITAJTE JOŠ

„Želeli bismo da vas obavestimo o planovima BLACKPINK-a za ovu godinu. Nakon mnogočasovnog rada, završili smo snimanje preko 10 novih pesama, koje će se naći na prvom zvaničnom albumu grupe“, kaže se u saopštenju i dodaje se:

„Jedan od singlova biće objavljen u junu. Grupa je sada skoro spremna za snimanje spotova i vežbanje koreografije. Drugi plan je da drugi singl bude objavljen u julu ili avgustu. Molimo vas da razumete da u ovom trenutku ne možemo da govorimo o detaljima. Planiramo da album objavimo u septembru.“

Inače, ovakav način rada nije karakterističan za K-POP grupe i njihove „kambekove“, pa su se fanovi zapitali zbog čega je to slučaj sa grupom BLACKPINK. „YG – E“ kaže da je to upravo zbog – fanova.

„Pošto smo dugo radili na ovom albumu, sadržaj ćemo objaviti u 3 različita perioda, kako bi devojke imale vremena da posete fanove i posvete se nastupima“, kažu i navode da fanovi treba da se raduju duetu sa Gagom.

„Nadamo se da se radujete duetu sa Lejdi Gagom koji će biti objavljen 29. maja. YG Entertainment će u saradnji sa Universal Musicom organizovati globalne projekte, kojim će pomoći da se BLACKPINK probiju u celom svetu“, završava se saopštenje.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.